FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Valeriu Argăseală ştia de problemele lui Mihai Neşu: "Am vorbit cu George Ogăraru" » Situaţia accidentaţilor de la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 12:13

Meciul dintre Steaua şi U Cluj ar fi fost un prilej excelent pentru ca Mihai Neşu să îi reîntîlnească pe fanii Stelei, însă Valeriu Argăseală explică motivul pentru care fostul fundaş al roş-albaştrilor a refuzat să vină la Bucureşti. 

"Am vorbit cu Ogăraru înainte, i-am zis că va fi primit frumos, o merită. A fost o primire călduroasă. Echipa lui joacă bine după cum am văzut.

Mihai Neşu a avut nişte motive serioase pentru care n-a venit. Am vorbit cu Ogăraru despre el", a spus Valeriu Argăseală la finalul jocului. 

...despre accidentaţi: "Dacă va avea o afecţiune la gleză, e posibil ca Varela să nu joace. Dar din cîte ştiu şi îl cunosc, cred că va putea juca. Să vedem! Chipciu e cu dureri la picior, se mulţumeşte că nu a avut o accidentare mai gravă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează