FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - PETROLUL 0-2

Valeriu Răchită: "Dacă Vali Negru prindea cantonamentul montan, probabil că acum era la naţională"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 23:47

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită, a declarat după victoria din meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-0, că se bucură pentru golul marcat de atacantul Nikola Komazec, dar a menţionat că nu este mulţumit de jocul acestuia.

"După ultimele două înfrângeri jucătorii şi-au învăţat lecţia. Am marcat repede, iar apoi ne-am lăsat dominaţi. Am spus că după primele cinci etape vom lua 7-8 puncte. Sunt mulţumit de zestrea de puncte, dar nu şi de jocul echipei. Îmi doresc mai mult, dar e normal să nu existe omogenitate pentru că avem mulţi jucători noi. Mi-aş dori mai mult de la Pompiliu Stoica şi Opriţa, mă bucură golul lui Komazeci, dar nu sunt mulţumit de jocul lui.

Dacă Vali Negru prindea cantonamentul montan cu mine, probabil că acum era la echipa naţională. Multă lume spune că este un jucător bătrân, dar el are doar 29 de ani. Am în lot şi 7-8 jucători în jurul a 20 de ani cu care voi ataca performanţa în sezonul viitor. La antrenamentul de sâmbătă seară Mitea avea şanse mari să înceapă ca titular, dar a simţit o contractură musculară şi a plecat acasă", a spus Valeriu Răchită.

Sursă Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
bignuc
bignuc  •  30 August 2011, 07:53

vivi, te-au mai furat arbitrii?

bbady
bbady  •  30 August 2011, 01:14

Oameni frustrati care nu au pe cine critica, pentru ca nu ii asculta nimeni. Nu sunt un simpatizant al lui Rachita, dar de data asta nu a gresit. Nu a gresit nu pentru ca Negru e de nationala ci pentru ca asa se incurajeaza un jucator.

forzzasteaua92
forzzasteaua92  •  30 August 2011, 00:51

dupa ce cristi porcea a gustat din tort a zis: DINAMO=WC

Vezi toate comentariile (8)
Comentează