FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Valeriu Răchită pune condiţii pentru a reveni la Petrolul: "Nu ar fi nici o problemă să mă implic din nou"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 11:34

Valeriu Răchită a renunţat să mai colaboreze cu Victor Piţurcă la Al Ittihad şi a revenit în România, unde a găsit-o pe Petrolul într-o situaţie grea.

Omul care i-a părăsit pe "găzari" în urmă cu doi ani, atunci cînd ocupa funcţia de manager general al clubului, a dezvăluit că şi-ar dori o revenire la formaţia prahoveană, însă doar în anumite condiţii.

"Ştiam ce se va întîmpla în viitor (n.r. cu Petrolul), nu plecam niciodată de la echipă dacă simţeam că lucrurile nu vor fi OK. Dacă se va ajunge la anumite concesii şi lucrurile vor fi din punct de vedere legal rezolvate, nu ar fi nici o problemă pentru mine să mă implic din nou, dar numai în condiţiile mele", a spus Răchită la Dolce Sport.

Valeriu Răchită este îngrijorat de soarta echipei ploieştene şi este de părere că Petrolul ar putea dispărea în orice moment din fotbalul românesc.

"Există pericolul ca Petrolul să dispară. Sînt foarte multe datorii, conturile sînt blocate, jucătorii vor să plece şi societatea sa, Petrolul, este parte din acel prejudiciu. Eu, ca petrolist, ca om care am fost de la copii şi juniori, copil de mingi pînă la managerul clubului, sînt îngrijorat de soarta Petrolului", a încheiat Răchită.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  05 Ianuarie 2015, 15:34

vorba lui jiji, ce poti sa zici, daca'l cheama rachita...

humanimal
humanimal  •  05 Ianuarie 2015, 14:50
Postat de mplttev pe 05 Ianuarie 2015, 14:39

El i-a pus clubul în brațe lui Capră pe 200.000 de euro și acum vrea să repare ce a făcut ?

Ca sa nu mai vprbim ca in afara de asta a lasat si el niste datorii in conturi de vreme ce a condus clubul. Nu avea cum sa stranga Capra singur atatea datorii intr-un timp atat de scurt. Sunt toti de vina care au condus clubul: Rachita, Walter, Capra si jegul de Badescu care nu a a platit primele promise si care acum cere insolventa clubului. Din pacate nu exista nici o salvare. Nu e nimeni nebun sa preia o societate cu milioane de euro datorii.

mplttev
mplttev  •  05 Ianuarie 2015, 14:39
Postat de steaua1986forever pe 05 Ianuarie 2015, 13:57

""Ştiam ce se va întîmpla în viitor" - Pai daca stia ca o sa fie probleme de atunci, de ce nu a facut ceva in privinta asta? Nu cumva.....pentru ca el este una din cauzele problemelor financiare de acum?

El i-a pus clubul în brațe lui Capră pe 200.000 de euro și acum vrea să repare ce a făcut ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează