FOTBAL  »  Superliga  »  CULISE

Valize negre pentru zile albe » Mediocrii Ligii 1 se pot îmbogăţi din ”indirecte”!

Becali pune la bătaie premieri pentru ca adversarele CFR-ului să se autodepăşească
Becali pune la bătaie premieri pentru ca adversarele CFR-ului să se autodepăşească

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 16:23

Echipe care nu mai au obiectiv sînt în stare să dea peste cap calculele din vîrful clasamentului, motivate de banii concurentelor


Răzvan Lucescu, Copos şi Porumboiu au auzit deja despre valize pentru adversarele echipelor lor. Iar Gigi Becali a anunţat clar că le va oferi bani formaţiilor care le vor întîlni în ultimele etape pe rivalele lui. Primele "indirecte" sînt în stare să influenţeze decisiv deznodămîntul sezonului, întrucît există deja echipe care fie s-au salvat de la retrogradare şi nu mai pot obţine mai mult de atît, fie au picat deja, matematic. Şi ele pot să încurce pe cineva pentru bonusuri consistente.

Rapidiştii au atras atenţia de două ori că adversarele lor au jucat pe banii altor cluburi, prima oară după ce au jucat la Mioveni, apoi după jocul cu Astra. Au cîştigat ambele partide. Tot după o victorie, 3-2 la Tîrgu Mureş, Porumboiu a avut acelaşi discurs. Mioveni, deja retrogradată, are ocazia să meargă în Liga a doua fericită, fiindcă în runda a 33-a în Argeş vine CFR, pentru un meci care e posibil să valoreze foarte mulţi bani. :)

Două dintre echipele pe care clasamentul nu le mai atrage să lupte, dar banii le pot motiva sînt Pandurii şi Oţelul. Gorjenii primesc Vasluiul în etapa asta, iar în runda viitoare merg în Giuleşti, deci ei pot să influenţeze lupta pentru titlu. Iar campioana joacă în penultima etapă acasă cu Vaslui, iar în ultima se duce în Giuleşti. Prestaţia gălăţenilor poate hotărî soarta titlului. Şi Oţelul mai are în etapa asta un meci puţin important pentru ea, dar esenţial pentru adversar. La Galaţi vine Sportul, care e obligată să cîştige ca să mai spere că se poate salva.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
sorindrag
sorindrag  •  08 Mai 2012, 21:17
Postat de veverita_catalin pe 08 Mai 2012, 18:25

Asta conteaza mai mult decat toate primaverile suporterilor de tot felul, stricate de cioban in acelasi mod...Eu nu-l inteleg, daca tot da bani sa fie campion, de ce nu-i da pe 2-3 jucatori de top si totul ar fi OK. El vrea "s-o puna", sa scoata inzecit, de-aia nu vrea sa dea bani pe jucatori de valoare, ar obtine bani si satisfactii din rezultatele echipei. Fotbalul nu mai este sport de mult. este o afacere, si-ntr-o afacere trebuie sa bagi ca sa scoti, ca sa nu mai vorbesc de strategii...

jucatorii aia de care spui trebuie luati in conditii normale cu bani curati ori la blaturi te duci cu bani negri

dtdr
dtdr  •  08 Mai 2012, 20:31

In Romania se vede tot mai tare ca cei care baga bani in fotbal sunt niste idioti si ca sunt niste smecheri tolerati de cei din frf si lpf, care pot face orice. Nu sunt suspendati orice ar face. Restul sunt fraierii care baga bani .

dtdr
dtdr  •  08 Mai 2012, 20:18

La noi frf si lpf mu exista. Ce exista nu seamana nici intr-un caz cu ceea ce ar trebui sa fie. Sunt toti niste SPAGARI GEN jiji si altii care nu pot sa castige un campionat de ani buni decat cu AJUTORUL VALIZELOR SI CU CEI MAI SUS AMINTITI. Domnilor de la coducerea fotbalului SPUNETI-NE, NU NE MAI CHINUITI, CINE V-A FI CAMPIOANA ANUL ACESTA ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează