FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Variantă de ultimă oră pentru Șumudică » A ajuns pe lista unei echipe care își face planuri de Champions League

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 20:35

Aventura lui Marius Şumudică (46 de ani) la Astra se apropie de sfârşit. Tehnicianul va disputa ultimul său meci pe banca giurgiuvenilor sâmbătă, pe 27 mai, în finala Cupei cu FC Voluntari. 

Acesta nu duce însă lipsă de oferte, declarând în repetate rânduri că este curtat de mai multe echipe din ţară şi din străinătate. 

Conform TV Dolce Sport, Şumudică a ajuns pe lista moldovenilor de la Sheriff Tiraspol, formaţie care e la un pas de cucerirea titlului în campionatul din Republica Moldova

Sheriff o va întâlni pe 30 mai pe Dacia Chişinău în finala campionatului de peste Prut, iar, în cazul unei victorii, va juca în preliminariile Champions League, ceea ce ar putea reprezenta o nouă oportunitate de consacrare profesională pentru Şumudică, cel care a cucerit un titlu şi o Supercupă pe banca Astrei, ducând echipa până în primăvara europeană a Europa League. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
valentinn10
valentinn10  •  24 Mai 2017, 12:37
Postat de Montolivo Grig pe 23 Mai 2017, 22:24

Ce glume de colhoz la prostul asta!

Antrenorul lu peste afumat , du-te ba si lasa-ne prostalaule ai vrea tu Moldova dar nu vezi ce fata ai *** , *** , locul tau e la marea echipa csa acs regal sport ferdinand , echipa patronata de fratiorii tai, *** , fara caracter , ca si tine , hai du-te , du- te frustratule , te asteapta tudorica gornistu stoica , lacatus fara obraz , piturca hotul , balint nebagat in seama si alti talpaninesimtiti care au nevoie de 40 000 000 de euro ca au *** destul de bu8getul statului..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

925045514183782
Montolivo Grig  •  23 Mai 2017, 22:24
Postat de iosif.vs pe 23 Mai 2017, 21:04

Sa vezi ce o sa-l fugareasca raketii prin tiraspol pe ninel :))))))))))))))))) Hahhahahaahahahahaahahaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce glume de colhoz la prostul asta!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Mai 2017, 21:56

Echipa care isi face planuri de Champions League? E clar, Tilica vine la Rinamo. Ei nu isi fac planuri pentru Champions League de un an sau doi, ei au experiența vasta, sunt campionii pregatirilor si planurilor de UCL de o viață întreagă. Ar putea sa scrie zeci de carti sau tratate despre materia lor preferata "Cum sa iti faci planuri de UCL dar sa nu joci niciodată in istoria clubului". Pacat ca s-a desființat UEFA intertoto, mai erau câteva echipe pe la Polul Nord si ceva ospatari maltezi care isi doreau sa pice cu Rinamo la tragerea la sorți. ..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează