FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - ASTRA 0-2

Varianta lui Budescu despre incidentul de la meciul cu ASA » Cum comentează lupta cu Steaua

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 17:44

Constantin Budescu a comentat incidentul de la meciul Astrei cu ASA, când a fost schimbat de Marius Șumudică și a ieșit înjurând de pe teren (detalii AICI).

"Nu l-am înjurat pe el.  Doar am fost supărat de joc. Îmi doream foarte mult să marchez, de asta am fost supărat, dar nu pentru că m-a schimbat", a spus atacantul Astrei la Dolce Sport, în momentul în care a fost întrebat dacă l-a înjurat pe Marius Șumudică în momentul în care a fost schimbat cu Nicoară.

Budescu a adăugat că "astralii" nu mai urmăresc evoluțiile Stelei întrucât roș-albaștrii s-au distanțat prea mult în clasament. 

"Suntem într-o situație mai delicată și sperăm să ne revenim. Noi nu prea ne mai uităm la Steaua pentru că e foarte departe. Ne-am tot uitat la celelalte echipe și nu am reușit să câștigăm foarte multe puncte.

Vom vedea ce se va întâmpla, în ultima vreme mai mereu au fost probleme și cu toate acestea jucătorii au făcut performațe în condiții grele. Sperăm ca cei din conducere să rezolve majoritatea problemelor", a conchis Budescu.

12 punctesunt între Steaua, ocupanta primului loc în Liga 1 și Astra, care se află pe locul 11

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
argus
argus  •  23 Septembrie 2016, 20:50

Budescule! "Las-o moarta, ca ti-am dres-o!" zici tu, in "desteptaciunea" ta ca: "Nu l-am înjurat pe el. Doar am fost supărat de joc. Îmi doream foarte mult să marchez, de asta am fost supărat, dar nu pentru că m-a schimbat" ?!? Atata doar...? Ca-n bancul cu sotul inselat, care, suparat, precum Budescu, a dat foc..."patului" (scuze Sumi, dar pe post de "pat" ai fost...in acest caz!. Lipsa de minte si buna cuvinta a lui Budescu, "lipsa la apel!"! In realitate, si "asta", fotbalistul zis "sarma (sarmale?) ne ia de fraieri! Pai, daca erai suparat "de joc", daca nu ai marcat in 75 de minute de joc, dece nu ai amnifetat un gest de neputinta, de regret? Spui ca erai suparat? Vedeti nuanta? suparat "de joc" nu de "...de cum am jucat..."! Oricum, incercarea lui de a ne fenta, de a "da-o la-ntors", nu tine! Realitatea este ca in mintea lui (atata cat o avea, natura-i, uneori, mai putin generoasa, asta-i!), oglindita de reactia de vedeta, de marlan (fara ghilimele, de MARLAN!) este ca voia sa sugereze "privitorilor" ca, a jucat bine, ca NU ar fi trebuit sa fie schimbat s.a.m.d! Asa ca, inchei spunand "Budescule, spectatorii/telespectatorii, sunt mai greu de "driblat" decat ai putea, vreodata, sa-ntelegi! "Sa-ntelegi"? Stiu! Iti este greu, aproape imposibil, asa ca, da-i-nainte si mai incearca sa "ne-imbrobodeste-ne"..

valentinn10
valentinn10  •  23 Septembrie 2016, 20:43

.Urziceni , Otelul , dinamu , cat de curand , nu crezi ? , asteapta si-ai sa vezi

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Septembrie 2016, 19:38
Postat de ungurul_vesel pe 23 Septembrie 2016, 19:14

Pai fecesebeu doar asa poate bate o echipa, daca se desfiinteaza. II bat pana si insolventele. Eu cred ca trebuie sa-l pupe reghe in fund pe preparatorul neamt ca sa se intoarca si eventul o ordonanta de urgenta prin care orice jucator care doreste sa activeze in Liga 1 sa fie obligatoriu impresaria de Medusa, altfel e greu la deal!

Esti tare, omule, mai ceva ca Mama Omida. Si nitel mai vesel... I-auzi ce frumos suna: huszonhet!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează