FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV » Varianta-șoc: Un antistelist în locul lui Reghe! » Cum a ajuns Becali la Rednic

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 00:01

Apropiați ai lui Becali i-au sugerat patronului stelist să-l aducă pe Mircea Rednic în locul lui Laurențiu Reghecampf.

Ca și în cazul lui Șumudică, ar exista o piedică mare: imaginea de anti-stelist.

FCSB ar trebui să-și găsească un antrenor săptămâna viitoare, indiferent dacă ia sau nu titlul. Reghecampf e ca și plecat în țările arabe și Becali încă nu are o variantă clară de înlocuitor: "Am timp destul, nu mă grăbesc. Oricum, voi căuta pe cineva cuminte, ca Reghe, care să facă tot ce zic eu".

Ilie Stan a fost primul care s-a autopropus, "m-aș descurca, mă simt mai pregătit decât eram data trecută!", dar fostul mijlocaș al roș-albaștrilor nu e unica variantă pe care Gigi o are în față. Apropiați ai patronului i-au propus o variantă-surpriză: Mircea Rednic!

Un dinamovist pe listă, după ce Becali a studiat și varianta Marius Șumudică, un rapidist dintre cei mai fanatici. E drept că dinamovismul lui Rednic e moderat, chiar dacă el a fost campion cu gruparea din Ștefan cel Mare și ca jucător, și ca antrenor. 

O legătură între FCSB și familia Rednic s-a făcut deja: Luana, fiica antrenorului, a colaborat ca impresar la transferul de la Dinamo al lui Gnohere.

Află din ediția tipărită care ar fi motivația lui Rednic pentru a o prelua pe FCSB, de ce ar putea să-l prefere Becali celorlalte variante și care sunt ceilalți antrenori de pe lista echipei roș-albastre. Poți accesa varianta online a ziarului, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Varianta-șoc: Mircea Rednic la FCSB » Motivele antrenorului și ale lui Gigi Becali

Lista neagră a lui Becali » Reziliază contracte pentru a face loc achizițiilor dorite de patron 

FCSB trage de un jucător pentru a-l convinge să semneze prelungirea înțelegerii

Vânat de nemți! Hannover e cu ochii pe un dinamovist aflat la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
poison
poison  •  11 Mai 2017, 11:49

Adevarata Steaua Bucuresti va evolua in Liga a 5-a incepand cu luna august a acestui an. FC FCSB in niciun caz nu trebuie confundata cu echipa de traditie a fotbalului romanesc Steaua Bucuresti, in ciuda faptului ca oficialii penali ai echipei FCSB incearca in mod repetat sa asocieze imaginea echipei Fcsb Mogosoaia (infiintata in 2003!) cu originala echipa, recurgand la tot felul de ilegalitati: furtul stemei si a istoriei si chiar locul din Liga 1.

ray51
ray51  •  11 Mai 2017, 11:23

Rednic + MM pe aceeasi banca???

1233538456676517
Catalin Daniel  •  11 Mai 2017, 11:16

Criza mare... De ce nu pune o legenda stelistă că au cele mai mari performanțe și Romania? Pentru că sunt toți cu CSA... Becali se comporta că un boier pe moșie iar persoanele cu caracter nu accepta umilințe. Doar Reghecampf și Duckadam mai ciugulesc fărâmele ce cad de la masa boierului. Dacă vine Rednic (deși nu cred) fcsb va mai avea circa 50 de persoane la meciuri,orice eșec al echipei va fi atribuit lui Rednic.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează