FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vasi Geambazi a rupt tăcerea » Observații interesante ale moștenitorului lui Becali de la FCSB: "Vedeți stema aia de acolo?" » Atac la CSA și Talpan

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 16:09

Vasile Geambazi lansează în premieră câteva atacuri către Clubul Sportiv al Armatei și către Florin Talpan, juristul celor de la CSA.

Patronul din acte al celor de la FCSB a scos în evidență faptul că, deși se dezice de echipa lui Becali, CSA Steaua folosește pe piept emblema comandată de Gigi în 2003, și nu pe cea veche, cu vulturul! 

"Vedeți stema aia de acolo? (n.a. – e stema Stelei, chiar sub TV) E dată jos de pe perete. Deocamdată. Eu o păstrez. Această siglă n-a fost niciodată a Armatei, cei de acolo au avut o siglă asemănătoare în ’86, într-adevăr. Sigla aceasta este făcută de Gigi, da?, când a preluat el drepturile de pe asociație pe SA și a făcut această siglă nouă…

steaua
Sigla de pe tricourile echipei din Liga a 4-a, comandată de Becali în 2003

Dacă tu te dezici de FCSB și zici că nu ai nicio treabă cu FCSB, că Gigi ți-a furat brandul, că a făcut, a dres, cum iei tu o siglă care a existat în perioada 2003-2014 și a jucat numai FCSB cu ea și o pui pe pieptul tău? Deci ei sunt cei care creează confuzia. Ia-ți sigla frumoasă cu vulturul, pe care o folosești la toate secțiile Clubului Sportiv al Armatei, da?, și puneți-o pe piept ca să știe lumea.

vultur
Sigla tradițională a CSA cu vulturul, la care Geambazi face referire

Zici că nu a existat Steaua, că Becali a furat-o, că a făcut, că a dres, dar tu folosești o siglă cu care Steaua a jucat cu Real Madrid, a jucat semifinală cu Middlesbrough cu ea pe piept, da?, în momentul în care era FCSB, da? FCSB-ul a jucat cu sigla asta pe piept, n-a jucat CSA-ul. De ce-mi iei tu sigla mea pe tine?

O siglă pe care ei o neagă, ca să zic așa, şi cer prejudiciu de imagine. Păi ți-a adus ție prejudiciu de imagine sigla asta? Păi văd că o pui pe piept", a declarat Vasile Geambazi pentru Fanatik. 

...despre Florin Talpan și prejudiciul de 37 de milioane:  "Ei cer acum 37 de milioane… Pe ce? În perioada în care zic ei că noi am fi prejudiciat clubul, 2004-2014, ați avut secție de fotbal? Au avut CSA-ul secție de fotbal? Nu, n-au avut! Cer despăgubiri. Pentru ce? Am luat numele vostru și i-am dat foc pe stadion? Ne-am bătut joc de numele vostru? Am retrogradat echipa? Atunci da, să ceară. Dar eu ce-am făcut? An de an Europa, am scos Valencia, am învins Chelsea și acolo ne-a bătut la limită, da?, Chelsea, campioana Angliei, am scos Ajax-ul, am avut semifinală cu Middlesbrough. Cu ce ți-am adus prejudiciu, nu înțeleg…

Asta nu înțeleg. Aaaa, OK dacă ai o mașină, cineva ți-o fură și face tâlhărie cu ea, ți-a adus un prejudiciu să zicem, da? Dar tu n-ai mașina, n-ai avut obiectul, n-ai avut secție de fotbal, cum îți pot da înapoi un prejudiciu inexistent?!

Dacă trebuie să plătim prejudiciu de 37 de milioane? Nu știu. Eu am încredere în instanța din România. De ce n-au început ei cu prejudiciul? Stai așa că n-aveam numele. Declara domnul Talpan, apropo de treaba asta, asta mi se pare relevant, că ei abia în 2014, când au luat marca înapoi, și-au dat seama că, de fapt, Gigi Becali i-a prejudiciat pe ei. Adică… Gigi zice așa, noi ne apărăm așa: „Dom’ne, trei ani, atâta poți să-i prejudiciezi, nu zece”. Păi stai, domnul Talpan, că ai semnătura pe contractul de închiriere cu SC Fotbal Club Steaua SA. Din 2003 până în 2014 am fost chiriași în Ghencea, da? Atunci ai aflat tu cine e SC Fotbal Club Steaua SA, în 2014?! Adică tu 11 ani semnai ca primarul și nu te uitai pe contract?

Doar îl semnai așa, repede, nu te uitai pe el? Cum poate să zică domnul Talpan că nu știa?! „Abia în 2014 mi-am dat seama că Becali s-a folosit de nume și ne-a prejudiciat”. Haida-de…", a mai zis Geambazi pentru sursa citată. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (105)
its1134
its1134  •  28 Mai 2018, 11:08

Cunosc personal următorul caz: O tipă însărcinată în luna a 6-a a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer beat. Fata și-a pierdut sarcina și a stat în comă mult timp. Șoferul a primit cu suspendare în penal, iar în civil, avocații tipei au cerut daune morale de 1.3 milioane de euro. Judecătorii au decis că daunele morale nu pot depăși 60.000€ și l-au obligat pe șofer să plătească atât. Deci, o viată luată și una distrusă = 60.000€, iar 15 ani de cârdășie între 2 părți o să fie despăgubite cu 37 milioane? :) România sau ce?

alex_1973
alex_1973  •  27 Mai 2018, 14:39

*** duce și vorbește de unchiul pușcăriaș nu de CSA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timmm
timmm  •  27 Mai 2018, 13:31
Postat de demolarii pe 27 Mai 2018, 13:06

Aiureli....legea precizează clar că termenul de prescripție curge de la data in care se ia cunoștință. In cazul de față, deoarece a fost nevoie de un proces, termenul curge de la data rămânerii definitive a deciziei. Iar cu stema pe care a " mai avut-o cei din 1986" , e clar. A fost folosita de CSA Steaua in 1986, când Geambazi nu era, iar Becali vindea brânză și blugi la studenți....cat despre prejudiciu, sponsorii vor imagine, iar CSA a investit in performanta sportiva in aceasta perioada....sau fotbalul nu e sport?

Vasi Geambazi e varza. Se vede ca e *** si om lipsit de scoala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează