FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU

Vasile Maftei îi atacă pe cei din conducerea LPF: "E o vagabonţeală mare la LPF! Îşi bat joc de fotbalişti"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 21:42

CFR Cluj are datorii la Vasile Maftei, iar fundaşul s-a adresat către comisiile LPF, care i-au dat cîştig de cauză, dar jucătorul nu ştie cînd îşi va primi banii.

"Am două litigii cu CFR, ambele cîştigate şi cu decizii irevocabile, dar în România este posibil orice. Liga ajută cluburile, pentru că aşa au chef toţi. E o vagabonţeală mare la LPF. Cei de acolo îşi bat joc de fotbalişti. Noi ajungem să fim sclavi la cluburile de fotbal", a spus Vasile Maftei pentru site-ul actualdecluj.ro.

Fundaşul a vorbit şi despre perioada petrecută la CFR Cluj.

"Au fost multe minciuni la CFR. Cînd jucam în Uefa Champions League, Iuliu Mureşan ne-a zis că vom primit 20.000 de euro. Noi am obţinut 10 puncte şi nu am primit nici un ban.

Eram în vestiar cu ceilalţi colegi şi citeam prin presă că Iuliu Mureşan declara că antrenorul echipei nu pleacă. Şi atunci ştiam cu toţii că îl schimbă", a mai povestit Maftei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
afc13
afc13  •  16 Ianuarie 2015, 14:41
Postat de euce pe 16 Ianuarie 2015, 10:11

mai "vasilica"tata,da bani trebuie platiti,dar tu uiti ca ai venit la CFR,accidentat si 6 luni nu ai jucat dar ai fost ff.bine platit,tu vrei doar drepturi,dar amintesteti ca cei de la CFR,pe care tu acum ai blamezi au fost singuri care ti-au intins o mana cand erai la greu,recunostinta bato vina,sau sunt doar aberatii 'gsp.iste'.....

Fii sigur ca gspaula are codita bagata...vrajeli de 2 lei

afc13
afc13  •  16 Ianuarie 2015, 14:40
Postat de delphy08 pe 16 Ianuarie 2015, 13:31

Ungurii sunt unii dintre cei mai perversi oameni.Cred ca dintre europeni sunt pe primul loc la perversitate.

Te-a lasat o unguroaica cu buzele umflate si a trebuit sa-ti faci singur treaba, prostovane? Sau te-ai dat dupa haita? Habar nu ai ce vorbesti.

afc13
afc13  •  16 Ianuarie 2015, 14:37
Postat de gazistu pe 16 Ianuarie 2015, 12:21

si ungurii mint stai lin...degeaba se zice despre unghuri cas cumpatari si seriosi....vezi de treaba ca si ei mint de si ei cred!

Banuiesc ca vorbesti de ungurul Iuliu Muresan... hai sa radem. La CFR a fost un singur ungur, care a fost Paszkany, care a investit bani, a facut un stadion si a aratat cum trebuie sa fie un club. Insa miscarile "din umbra" nu l-au lasat sa functioneze in continuare, pt ca era prea batator la ochi, ca un club din Cj sa fie pretendent la titlu. Asa ca, mai bine s-a lasat. Cu toate ca nu-l apar, pt ca la nivelul lui, sigur nu poti ajunge "curat". Numai daca nu mostenesti sau castigi la loto!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează