FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vasile Miriuță a băgat în ședință doi jucători după meciul cu FCSB: "A fost presiune mare"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 10:03

Vasile Miriuță a recunoscut că a discutat cu Daniel Popa și Sergiu Hanca după meciul terminat la egalitate cu FCSB, 2-2. Ambii jucători, intrat în ultimele 20 de minute, au evoluat sub așteptări în Derby.

Sergiu Hanca a fost notat cu 3 în Gazeta Sporturilor, cea mai mică notă de la Dinamo. De pe teren, doar Andrei Vlad, portarul care a gafat la ambele golurile marcat de Dinamo, a fost notat cu 3. 

Miriuță a fost acuzat că a schimbat un jucător cu profil defensiv, pe Dan Nistor, cu un vârf, Daniel Popa, când scorul era 2-0 pentru Dinamo.

"Dacă dădea gol Daniel Popa, ce se mai spunea? Le-am spus lui Popa şi Hanca ce am avut de spus, le-am spus între patru ochi şi nu spun la televizor. FCSB ne-a egalat pe teamă, pe final, când era presiune mare.

Diego Simeone a luat gol în minutul 90 în finală de Champions League. Am greşit şi eu, şi jucătorii la meciul cu FCSB. Nu pot să-i iau capul nici lui Vlad Olteanu (nr. a fost depășit la ambele goluri ale FCSB, nota 4 în GSP), trebuie să-i dau încredere şi o să joace şi meciul următor. În centrul apărării, Mihai Popescu şi Maric au jucat bine", a declarat Miriuţă, la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
177175302708337
Mihai Savin  •  21 Februarie 2018, 09:52

De vreo 8 luni Hanca demonstrează că este mila fotbalului iar tu Miriuță,ți-ai găsit într-un meci capital să introduci această umbră.Chiar nu observi că de luni bune nu mai poate alerga deloc? Că este temător și surprins de acest joc c-o sferă năzdrăvană ce nu-i place de gheata lui ?De ce n-ai schimbat post/post ?Ai dat cale liberă Stelei să atace virulent pintr-o gândire de-a ta stranie, gravă și directă fără scrâșniri.

513010058870127
Pop Vasile  •  20 Februarie 2018, 20:01

Nu te compara tu , mai MIMIUTA cu DIEGO SIMEONE . Esti la ani lumina de el . Nici daca te-ai uita cu telescopul HUBBLE ( daca stii ce-i acela ) nu-l vezi pe SIMEONE din pozitia in care esti tu . Esti departe ca antrenor , asa cum ai fost si ca fotbalist . Te stiu de cind inca jucai la BAIA MARE ...

10202196820797594
Iancu Viorel  •  20 Februarie 2018, 17:41

miriuta , poti sa ai si gura mica ? acest hanca nu are ce cauta in lotul lui dinamo , cu atat mai putin in derbiul cu fcsb ! scurt ! te scuzi cu expresia : daca marca .......! esti un antrenor mic ! ce nevoie mai aveam in minutul 81-82 , la 2-0 , sa marcheze daniel sau hanca ? sincer ? lasa-te ....lasa-ne .....! sunt altii mai buni ca tine , dar n-au publicitate !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează