FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CSM POLI 1-0

Vasile Miriuță a prins curaj după ce echipa sa a urcat pe locul 5: "Să fim în play-off, iar acolo se poate întâmpla orice"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 22:47

Vasile Miriuță își laudă elevii după victoria cu 1-0 în fața celor de la CSM Politehnica Iași, rezultat care o urcă pe CFR pe loc de play-off (5). 

"Nimeni nu joacă un fotbal mai bun. Cred că suntem cei mai buni din România la ora actuală. Am demonstrat pe teren asta. Și Craiova joacă bine, Botoșaniul la fel.

Cu două-trei transferuri în iarnă se poate întâmpla orice. Ne calificăm în play-off și acolo chiar poate fi orice.

Salariile le avem la zi. E foarte important asta. Suntem o adevărată echipă, muncim de dimineață până seara", a zis Vasile Miriuță la Digi. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
nea_silica
nea_silica  •  15 Octombrie 2016, 12:05
Postat de travka pe 15 Octombrie 2016, 09:02

si daca termina pe podium o sa lase locul european unei echipa care nu este in insolventa =)))) *** patetici

Chiar dacă milionarul a cumpărat tot ce a fost de vânzare în ţară, v-am bătut. Şi sper că nu vom fi singurii. Asta e chiar patetic, domle!

travka
travka  •  15 Octombrie 2016, 09:02

si daca termina pe podium o sa lase locul european unei echipa care nu este in insolventa =)))) *** patetici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Octombrie 2016, 08:26
Postat de bombon pe 14 Octombrie 2016, 23:26

ATENTIE!... CFR ameninta pozitia Stelei... sa va asteptati la o serie de articole defaimatoare, jignitoare si la multe opinii si comentarii de toata jena la adresa clujenilor... Doamne da sa traiasca fotbalul!

ATENTIE!... CFR va primi cele 6 puncte inapoi si inca 6 bonus, ca-i mandria Ardealului... Sa va asteptati la o serie de delaratii de toata jena ale ”doftorului” Muresan... Acus-acus apare si Paszkany, ca acolo se poate intampla orice. Ba chiar si micul Boc intra in fibrilatie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează