FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

Vasile Miriuţă are probleme mari înainte de meciul cu U Cluj! Jucătorii lui CFR au luat o decizie fără precedent

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 21:24

Neplătiţi de 4 luni, fotbaliştii celor de la CFR Cluj nu mai suportă actuala situaţie de la echipă şi au luat măsuri, anunţă stiridesport.ro.

Problemele de la CFR au fost recunoscute chiar şi de Iuliu Mureşan, care a dezvăluit că la fosta campioană nu mai sînt banii de altădată.

Nemulţumiţi, jucătorii echipei din Gruia au luat o decizie fără precedent, refuzînd să intre în cantonament pentru meciul cu U Cluj, care e luni, de la 21:00, în direct la Digi 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Jucătorii lui Vasile Miriuţă nu vor boicota meciul, dar au anunţat că se vor prezenta la stadion chiar în ziua partidei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
daniaania
daniaania  •  24 Martie 2014, 16:24
Postat de tbone pe 22 Martie 2014, 09:48

cefura a facut cinste Romaniei in UCL? hahah pai sa faci 3 meciuri anti joc total si sa dai 5 goluri bulanoase pe contra-atac Romei si lui Basel, + juniorilor de la Man U inseamna sa faci istorie? cate calificari in primaveri europene are cefura? ce nume mari e eliminat in duble manse? cati suporteri are cefura? ce istorie/palmares are cefura? de ce cand a facut "istorie" in UCL a terminat pe locul 9 in campionat? Steaua in editia asta de UCL cand a facut 3 puncte in grupe, a strans mai mult coeficient pt Romania ca cefura cand a facut 8 puncte in grupe, pt ca Steaua a jucat 3 tururi preliminare si asta inseamna mai mult, ca sa nu mai zic de 2006, SEMIFINALA UEFA, sau anu trecut SF

Esti prost, si nu mai are rost sa comentez... Poate face echipa ta macar 3 p anul asta in UCL...Comentariul tău...

daniaania
daniaania  •  24 Martie 2014, 16:19

Nu mai este nimic de zis..sa nu primesti bani este greu!!! Avem probleme la club, sper sa se rezolve altfel, suntem fara licenta la sf, lunii!!!Am ajuns si aceste clipe...Trist.

rusty
rusty  •  24 Martie 2014, 16:06

Dupa meciul cu U, Cristiano Bergodi e noul antrenor al CFR-ului!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează