FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Vasile Miriuță dă explicații după ultima plecare de la Dinamo: "Nu noi am vrut să-l dăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 19:54

Levski Sofia l-a transferat pe mijlocașul portughez Filipe Nascimento, iar Dinamo a primit 200.000 de euro în schimbul său. Antrenorul Vasile Miriuță a explicat acest transfer și de ce a fost lăsat să plece, chiar dacă mutarea nu făcea parte din planurile sale. 

"Nascimento a venit și ne-a spus că are ofertă și că vrea să plece. Eu i-am zis să nu plece, pentru că s-a pregătit bine. Peste 3 zile a venit iar în camera mea, la 10 seara.

Atunci i-am zis lui Negoiță să-l lase, pentru că nu vrea să stea cu inima. N-am nevoie de el așa. M-a rugat băiatul, mi-a zis că acolo câștigă mai mulți bani. El chiar se pregătise bine și cred că putea fi titular cu Craiova.

Vreau să se înțeleagă bine. Nu noi am vrut să-l dăm. A venit și ne-a rugat să plece, că are oferta asta de la impresarul său. Așa a fost", a zis Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

BURSA TRANSFERURILOR  DINAMO

Antrenor: Vasile Miriuţă (confirmat)
Veniri: Nistor (CFR Cluj), Popa (Botoşani), Popescu (Voluntari), Olteanu (Voluntari), Monroy (Petah Tikva), Pesici (Hajduk)
Plecări: Costache (CFR Cluj), Anton (Anzhi), Filip (Hajduk Split), Nascimento (Levski Sofia)

19 meciuri 
a jucat Nascimento în acest sezon, marcând două goluri

700.000 €este cota lui Nascimento, potrivit transfermarkt.de

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  29 Ianuarie 2018, 22:06
Postat de Andronache Georgian pe 29 Ianuarie 2018, 21:12

"L-am lasat sa plece pt ca m-a rugat frumos.De 2 ori,chiar si la 10 noaptea"...cum *** ati putut lasa la pret in halul asta in conditiile in care sunteti in foame de ani buni si in primejdia de a rata play-off-ul,dupa vanzarile celor mai buni 3 jucatori!!!!

Era venit gratis, deci 200k picati din cer!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  29 Ianuarie 2018, 21:48

Da ce-i la DINAMO mai nou Miriuta cine se roaga ,pleaca ,ce a ajuns acest club vataiedebatjocura in era meniulzileiringrand??????????????????????rusine SALVATORULUI .

948956548471669
Andronache Georgian  •  29 Ianuarie 2018, 21:12

"L-am lasat sa plece pt ca m-a rugat frumos.De 2 ori,chiar si la 10 noaptea"...cum *** ati putut lasa la pret in halul asta in conditiile in care sunteti in foame de ani buni si in primejdia de a rata play-off-ul,dupa vanzarile celor mai buni 3 jucatori!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close