FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAŞOV 1-2

Vasile Miriuţă dă un ultimatum conducerii lui CFR: "Să ni se dea banii! Fotbaliştii nu vor să joace la Botoşani!"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 23:29

Vasile Miriuţă, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre eşecul echipei sale cu FC Braşov, 1-2, şi  a semnalat problemele serioase cu banii pe care le are echipa, fotbaliştii şi staff-ul fiind neplătiţi de 5 luni.
”Am pierdut, dar n-am ce să le reproşez băieţilor. Dacă nu îi plăteşti, nu ai ce să le ceri. Trag încă un semnal de alarmă, dacă nu vor primi bani săptămîna asta, nu ştiu ce se va întîmpla. Eu n-am cum să îi mai motivez, doar le cer să mai tragă un pic de ei. Nu poţi să faci performanţă în condiţiile astea, mai bine pui lacătul. De o lună şi jumătate nu mai pot să îi antrenez cum vreau eu, n-am cum!

Sînt jucători neplătiţi de 4-5 luni, staff-ul la fel. Nu se mai poate aşa. Ori facem ceva, ori la iarnă plecăm. Nu ştiu cine mai joacă la Botoşani dacă nu intră banii. Ăsta e adevărul! Jucătorii nu mai vor să joace la Botoşani. Trebuie să ni se dea banii. Dacă nu ai bani, nu te înscrii în campionat. Am tras un semnal de alarmă de- acum o lună, dar văd că nu sînt băgat în seamă", a spus Vasile Miriuţă la Look TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
afc13
afc13  •  05 Noiembrie 2014, 07:20
Postat de mihaicatalin74 pe 04 Noiembrie 2014, 06:59

lasa mai miriputa ca se poate si fara bani . iti gasesti scuze sau ce ? de ce nu ai iesit inaintea meciului ? asa se intampla cand te crezi pe val si mananci rahat . hai , mars in ungaria !

Esti prost de dai in gropi. Dar de fapt nu conteaza, si tu poti sa te duci inapoi de unde provii, din sudul Balcanului, mic, negru si furatacios.

timarhac
timarhac  •  04 Noiembrie 2014, 13:28
Postat de chronic pe 04 Noiembrie 2014, 09:02

bai eu nu inteleg. echipa asta nu are bani dar primeste ajutorul arbitrilor etapa de etapa. acum cu ponta va si mai rau....cfr si dinamo cele mai ajutate echipe ultimele 2 sezoane

asa este, de 2 ani fura locul 4,5 din fata stelei.Din cauza arbitrilor nu mai prinde stana locul ei de drept.

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  04 Noiembrie 2014, 09:11

Decembrie 2008 Burleanu-Autoritatea Electorală Permanentă – controlul respectării legalităţii în procesele electorale. 2009 Basescu castiga cu voturile de la Paris- Burleanu decorat la 25 ani. iulie 2009–octombrie 2011-Burleanu consilier prezidential. ___ În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. După ce a primit un memoriu de la Paszkany, Traian Băsescu l-a înaintat în urmă cu doi ani procurorului general pentru „rezolvare”, fiind urmărit penal în mai multe dosare pentru spălare de bani.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close