FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vasile Miriuță, dezvăluire interesantă și săgeată către MM: "Există o legătură între Leipzig și Doar Dinamo București" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 20:10

Vasile Miriuță a răspuns aroganței lui MM Stoica după eșecul lui Dinamo cu Viitorul, scor 0-4 și după petrecea bahică a dinamoviștilor de la Piatra Neamț.

Antrenorul lui Dinamo a explicat de ce este fan al lui Leipzig, echipa pe care petrecăreții din lot au urmărit-o în meciul cu Bayern Munchen

"Schmidt care a facut coregrafia cu Doar Dinamo București vine din Leipzig, de asta țin eu cu Leipzig. Să știi asta! E suporter al lui Dinamo din Germania", a zis Vasile Miriuță la TV Digi Sport. 

La finalul meciului de pe stadionul lui Dinamo, Mihai Stoica i-a ironizat pe "câini". Imediat după ce s-a încheiat partida, oficialul FCSB-ului a scris "Schalke" pe Facebook.

A făcut astfel o analogie între numele complet al echipei din Bundesliga, FC Schalke 04, și scorul final al meciului de luni seara, Dinamo - Viitorul 0-4.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  17 Noiembrie 2017, 18:18

Doame, ma uit la poză!! Ideea a fost pur si smplu GENIALĂ !!!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  17 Noiembrie 2017, 18:17

Ce ziceti de fc5b !?

mosvasile
mosvasile  •  17 Noiembrie 2017, 14:23

Ala, trebuia sa faca "analogie" cu Stutgart-cu acel 1-5 de pe National Arena! Acolo chiar o nimerea!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează