FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - CFR CLUJ 2-0

Vasile Miriuţă, după eşecul de la Tg. Mureş: ”Nu sîntem o favorită la titlu, nu e o problemă că s-a distanţat Steaua”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 23:24

Vasile Miriuţă, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre eşecul echipei sale, 0-2 cu ASA Tg. Mureş, după şase victorii consecutive.
”Ne aşteptam să vină şi această înfrîngere după mai multe victorii consecutive. E bine venită această pauză competiţională, pentru că se resimte oboseala. Am pierdut, mergem mai departe. Ăştia sîntem.

Nu e nici o problemă că s-a distanţat Steaua. Noi nu sîntem o favorită la titlu, vrem să terminăm în primele 4-5 echipe. Avem ca obiectiv 35 de puncte pînă la sfîrşitul turului, deci trebuie să mai facem încă 13 în 7 meciuri”, a spus Vasile Miriuţă la Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Octombrie 2014, 16:10

Ma voi nici macar nu sunteti rasisti.Niste mici idioti.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Octombrie 2014, 16:06

Bravo Miriuta cu asemenea *mentalitate* (si lasitate) nu ajungi de parte. Tg Muresul s-a ambitionat caci mai mult de ujmatate dintre jucatori au fost dati afara de la CFR.Si v_au dat o lectie.Cu Hora si Muresan in frunte.Stancioiu,Sepsi,Voiculet.

europaaa
europaaa  •  07 Octombrie 2014, 13:01

ce looser e miriuta asta, cu ce lot ai la cfr trebuia sa defilezi, esti un lesinat, un ratat caruia i s-a oferit un post nemeritat

Vezi toate comentariile (18)
Comentează