FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - CS U CRAIOVA 0-0

Vasile Miriuţă explică situaţia lui Mureşan: "Nu tolerez indisciplina! Dacă nu faci ce spun eu, te elimini singur" » Ce spune despre meciul cu CSU

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 23:19

Vasile Miriuţă, antrenorul celor de la ASA Tg. Mureş, a  comentat egalul cu CSU Craiova, 0-0.

"Ştiam că vom întîlni o echipă foarte bună, care se închide şi se apără bine. În a doua parte am jucat foarte bine. Sîntem pe primul loc, neînvinşi, şi îi felicit pe jucători. Nu am ce să le reproşez.

După ocaziile din a doua parte meritam să cîştigăm. Dar şi acest 0-0 este bun", a spus Miriuţă la microfonul DigiSport.

Antrenorul mureşenilor a vorbit şi despre situaţia lui Gabi Mureşan, care nu fost inclus în lot pentru meciul de azi.

"Eu sînt Vasile Miriuţă şi sînt antrenorul la ASA, iar cît timp voi fi aici nu voi tolera actele de indisciplină. Dacă nu faci ce spun eu, te elimini singur. Pentru mine cel mai important este grupul.

Eu nu sînt supărat pe Mureşan. El şi-a cerut scuze şi ştie că a greşit. Vom vedea ce va fi. El are a doua şansă pentru că aşa e în viaţă şi eu iert. Depinde doar de el şi de cum se antrenează dacă va apărea din nou în echipă", a adăugat Miriuţă.

Şi Bogdran Mara, preşedintele celor de la ASA, a comentat meciul cu CSU Craiova.

"În a doua repriză, CSU s-a apărat în 10 oameni. Apreciez spiritul de luptă. S-a simţit oboseala. Am fost peste Craiova şi meritam să cîştigăm.

Băieţii şi-au dorit mult victoria şi au dat dovadă de caracter. Important este că sîntem pe primul loc şi că sîntem neînvinşi", a spus Mara la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
travka
travka  •  03 August 2015, 10:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  03 August 2015, 10:24

in cursul acestei saptamani miriutza va publica un studiu in care explica deosebirea dintre indisciplina si personalitate. daca antrenorul cere rist interior cand tu aveai de gand sa dai pasa de gol cu tocul... ala esti (in acest studiu).

mvradulescu
mvradulescu  •  03 August 2015, 10:23
Postat de spinoza pe 03 August 2015, 00:03

*** s-a suparat pe macelarul Muresan! De ce oare?

Păi nu s-a văzut că nu și-a făcut "norma" ? Toți adversarii au ieșit de pe teren aproape "întregi" !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează