FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORAT

Vasile Miriuță la ACS Poli, în locul lui Ionuț Popa? Reacție în miez de noapte a primarului Timișoarei

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 21:08

Vasile Miriuță nu va sta prea mult timp fără contract, după despărțirea de CFR Cluj. Antrenorul de 46 de ani e foarte aproape să fie noul tehnician al lui ACS Poli Timișoara.

UPDATE: În noaptea de sâmbătă spre duminică, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reacționat pe Facebook: "Domnule Ionuț Popa, ați făcut treabă excelentă la Poli, cum am mai spus de nenumărate ori! Nu luați în seamă fabulațiile unor minți bolnave! Eu am încredere în dv. și așa, fără mustață! :)) Deci, așa cum v-am spus, dv. veți fi, în continuare, antrenor la ACS Poli! Fără mustață sau cu mustață, dacă o fi să vă crească la loc!"

STIREA INIȚIALĂ:

ACS Poli Timișoara i-ar putea oferi lui Miriuță un contract valabil pe doi ani. Ionuț Popa, actualul tehnician al bănățenilor, mai are contract până la 1 iulie și spune că i s-a propus prelungirea.

"Eu am contract până la 1 iulie și am fost invitat luni să discutăm pentru eventuala prelungire. Sunt surprins să aflu că deja ar exista o înțelegere cu un alt antrenor. Eu nu știu nimic despre această chestiune", a declarat Ionuț Popa pentru GSP.ro.

Deși a reușit să o mențină pe ACS Poli Timișoara în Liga 1, după ce a pornit campionatul cu un handicap de 14 puncte și a câștigat barajul cu UTA Arad, Ionuț Popa nu mai e dorit de primar.

Oficialul timișorean e nemulțumit de atitudinea lui Popa și de scandalurile în care acesta a implicat echipa în acest an.

Radu Bârlică, directorul de marketing de la Timișoara, are o altă variantă decât Popa. El susține că bănățenii s-ar fi înțeles deja cu antrenorul: "Noi am bătut deja palma cu Ionuț Popa pentru un contract pe 3 ani. Rămâne doar să obținem semnătura lui la începutul săptămânii viitoare. Ar fi anormal să renunțăm la un antrenor care a făcut minuni la Timișoara și care din punctul meu de vedere e antrenorul anului în acest moment".

Pe de altă parte, sursele GSP.ro întăresc faptul că s-a luat legătura și cu Miriuță. Luni va avea loc o ședință a consiliului de conducere unde există două tabere. Una e favorabilă lui Popa, iar cealaltă militează pentru aducerea lui Miriuță. Povestea se va tranșa cu certitudine luni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  18 Iunie 2017, 14:23

Ai dreptate,Iosif_vs Boncu,Timișoara nu are nevoie de un figurist care dacă parașuta fotbalului romanesc îi arata...elasticul de la sutien e în stare sa-si trădeze ...mama,tata și echipa pe care o antrenează! Sa-si vadă de ale lui...practici iar Popa sa-l supere mai departe pe...balaurul! !!Poate face dracului...icter!!!

1676739039261473
Iosif Boncu  •  18 Iunie 2017, 14:13

Miriuță să stea în continuare *** in fața lui Hagi şi Reghe nu avem nevoie de asemenea antrenori in fotbalul romanesc să meargă in Ungaria dar nici acolo nu cred că e acceptat cu asemenea gîndire.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aldo_m
aldo_m  •  18 Iunie 2017, 13:06

ciprianbirtea • 18 Iunie 2017, 12:53 0 0 Postat de balauru48 pe 18 Iunie 2017, 12:41 Nu se dau premii echipelor ce se salveaza de la retrogradare. Nici antrenorilor lor! Popa este un om pus mereu pe scandal, tot timpul are ceva de reprosat cuiva. Mereu nemultumit. S-a luat la cearta cu LPF, cu FRF, s-a injurat cu antrenori, a sarit la bataie la proprii jucatori....se...dau..premii...echipelor...care...promit...multi...bani...apoi...NU,,,PLATESC...NIMIC...si..intra,,in,,insolventa

Vezi toate comentariile (30)
Comentează