FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Vasile Turcu: "Lăcătuş nu trebuie condamnat! Nici eu nu am fost tocmai «ortodox» cu fanii Stelei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a comentat prestaţia liderului din Liga I în derby-ul cu Steaua, mărturisind că s-ar fi aşteptat la un nivel mai ridicat al partidei. Turcu spune că gestul obscen făcut de Marius Lăcătuş la adresa fanilor dinamovişti a fost o descătuşare a tensiunii din timpul partidei şi mărturişte că nici el nu a avut un comportament adevcvat după ce Niculescu a egalat în minutul 88 al confruntării din Ghencea.

"Mă aşteptam să se joace mai bine, cel puţin din partea noastră mă aşteptam să evoluăm mai bine. Am intrat puţin timoraţi, dar acum nu mai contează decît că am reuşit să obţinem un punct foarte important în lupta pentru titlu.

După un astfel de joc nu ai pe cine evidenţia, însă nu ne mai gîndim decît la ce avem de făcut în următoarele etape pentru a ne atinge obiectivul. Gestul lui Lăcătuş? A fost o descătuşare, tensiunea acumulată în timpul partidei ca cea de ieri e imensă. Nu cred că poate fi acuzat de ceva. Fanii Stelei de la tribuna I m-au înjurat tot meciul, iar la gol le-am făcut şi eu nişte semne. Dacă eram profesor, acum eram la catedră.

Sînt un om sincer, trăiesc la intensitate maximă partidele, şi e normal să existe şi astfel de scăpări! Acum aştept un cadou de la CFR Cluj. Ştiţi că eu am avut unele probleme cu ei, dar acum sînt fan CFR! Aştept un cadou de acolo!", a spus Turcu pentur gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  09 Mai 2009, 18:03

dinamo trebuie sa faca reclamatie PENTRU GESTUL TIGANULUI LACATUS si sa castige la masa verde cu 3 - 0 !!!!!

 •  09 Mai 2009, 16:34

ASA CA INTRE BO/RATURI !

 •  09 Mai 2009, 16:33

Desi sunt fan STEAUA admir sinceritatea si caracterul lui Turcu.daca ar fi macar jumatate din conducatorii de cluburi din Romania ca el poate ca si corectitudinea campionatului ar fi fost mai mare insa la Dinamo nu doar Turcu conduce.Din pacate el compenseaza prostia si minciunile lui Borcea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează