FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Vaslui a remizat, 1-1, cu Ludogorets, formaţie nou-promovată în prima ligă bulgară

Denis Zmeu a marcat golul vasluienilor
Denis Zmeu a marcat golul vasluienilor

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 21:40

FC Vaslui nu a mai repetat jocul bun din partida cu Spartak Moscova, antrenorul Viorel Hizo fiind destul de nemulţumit de jocul echipei sale, după egalul obţinut în faţa formaţiei Ludogorets Razgrad, nou-promovată în prima ligă bulgară, 1-1. Chiar dacă au dominat teritorial jocul, galben-verzii nu au profitat de fazele de poartă, pe care le-au irosit cu seninătate.

Scorul a fost deschis de bulgari (’39), iar vasluienii au egalat prin internaţionalul moldovean Denis Zmeu (’80). Partida a fost presărată cu multe durităţi, arbitrul partidei fiind nevoit să arate de trei ori cartonaşul roşu. De la Vaslui, nigerianul Yero Bello a părăsit terenul după numai cinci minute de joc, fiind eliminat în urma unui fault dur. În schimb, Ludogorets a fost nevoită să joace finalul de meci în inferioritate, după ce doi dintre jucători au fost eliminaţi pentru faulturi grosolane, iar pe bancă a avut doar două rezerve.

FC Vaslui a început partida cu Cerniauskas - Milanov, Papp, Cînu, Bălace - R.Costin, Pavlovic - Adailton, Wesley, Milisavljevic - Temwanjera. Au mai intrat în repriza a doua Yero Bello, R.Neagu, Zmeu şi Gladstone.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează