FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Vedeta CSA, refuzată de Dinamo! ”A venit arogantul ăsta de Bratu și mi-a zis «Marș din vestiar!»”

Pădureţ (încercuit) nu prindea prim-planul la Dinamo nici la poze // FOTO Facebook +1   FOTO
Pădureţ (încercuit) nu prindea prim-planul la Dinamo nici la poze // FOTO Facebook

Articol de , - Publicat sambata, 20 mai 2017 00:00

Ștefan Pădureț, cel mai bine cotat fotbalist din lotul pe care Steaua Armatei l-ar cumpăra de la Regal Sport, a plecat de la "câini" după un conflict cu Bratu.

Nu doar la FCSB se poartă moda foștilor dinamoviști. În ultimii ani, Luchin, Țucudean, Tamaș, Marica sau Gnohere sunt cele mai cunoscute exemple de fotbaliști trecuți prin "Groapă" care s-au echipat mai apoi în roșu și albastru.

CSA Steaua ar prelua modelul formației aflate în Liga 1. Cel mai bine cotat fotbalist din lotul care ar urma să vină de la Regal Sport, Ștefan Pădureț, internațional de juniori, a trecut și el pe la Dinamo. Însă a părăsit echipa după un conflict aprins cu Florin Bratu!

"Mi-a zis «Marș din vestiar!»"

Fundașul central în vârstă de 18 ani a povestit, în ianuarie, pentru GSP.ro: "Problemele au apărut în vara lui 2016, de când a venit arogantul ăsta de Florin Bratu. A venit cu ideile lui. Bratu mă știa și de pe la Dinamo II și a vrut să mă urce atacant. Am încercat să vorbesc cu el, dar n-am reușit. Așa că s-a dus tata să discute, să-i explice că sunt fundaș central. De atunci a început un război, a început să aibă un comportament mizerabil".

"N-a făcut față"

"De fiecare dată când am apelat la el n-a reușit să facă față. La Dinamo e concurență", a replicat Florin Bratu. Care a adăugat: "Au venit la club de față cu antrenorul meu secund, cu preparatorul fizic și cu 20 și ceva de jucători și mi-au adus injurii. Îmi pare rău pentru el. Sper ca acolo unde s-a dus să reușească, dar mi-e greu să cred, dacă nu-și va schimba caracterul și nu va învăța că fotbalul e tot timpul o competiție!".

27.000 € pentru un lot

Ieri, GSP.ro a prezentat scrisoarea prin care Regal Sport București le propune celor de la CSA Steaua, prin președintele Mihai Badea, un lot de 28 de jucători și 2 antrenori pentru sezonul 2017-18. Printre aceștia se regăsesc actuali și foști internaționali de juniori, precum Ștefan Pădureț și Cadolar Curt, iar pentru majoritatea fotbaliștilor există un procent de 30%-50% dintr-un viitor transfer.

"După ce a plecat tata, eu am încercat să-i zic ceva legat de relațiile de joc, însă Bratu mi-a zis direct: «Marș din vestiarul meu!»"
Ștefan Pădureț, fundaș Dinamo

"Cei de la Steaua se interesează de multă vreme de băieții noștri. A venit și Marius Lăcătuș la meciuri, l-am văzut și pe Vasile Aelenei"
Mihai Badea, președinte Regal Sport

4.500 €ar urma să plătească CSA Steaua pentru Pădureț

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
creve
creve  •  20 Mai 2017, 15:21

Ștefan Pădureț deci. Să ținem numele ăsta minte să vedem ce ajunge. Dacă ajunge un mare jucător, bravo lui, dacă ajunge ospătar prin Italia înseamnă că își face doar reclamă acum...

babahuda
babahuda  •  20 Mai 2017, 14:44
Postat de Adrian Bogdan pe 20 Mai 2017, 12:00

Cum sa dezafiliezi o echipa ca paraseste terenul. Se da 3-0 si poate o depunctare. S-a intamplat mai recent asa ceva cand rapidul a parasit terenul intr-un meci cu brasov si a pierdut cu 3-0 si a fost depunctata cu 5 p si amendata.

ai exemplu clar in buylgaria ..as cos echipa p[t maiputin,cu rapid a recidivat dar cu rotectia lui deaconu si base pdl,daca iesi d epe teren isemana ca nu esti deacord cu regulile imopuse de roaf de legile frf si a tunci inseamna ca nu ai ce cauta sa participi intr-o competitie pe care nu o respoecti ..cate goluri au fost sau n8valabile ,de cate ori in campionatul asta echipele nnu au beneficiat de arbitraje pro si contra ,asta ar fi insemnat ca un doua meciuri oe etaopa sa se termine inante de fluierul d efinal si echipa care se crede dezavantajata sa castige chiar daca pe tabela era condusa sau era egal ..practicile de atucnci cand erati luati in brate de FAM DICATORIALA se pastreaza si acum ..valentin se invarte si acum in jurul palamresului echipei care voi il doriti din toti rarunchii si va mandriti cu ceva care nu va apartine ,,justitia a dat solutionare si nu spun eu ..acum vreti campionat furand coipii de la viitoru ,numaia sa obtineti trofee ..cand nu sunt arbitrii pro va scoate mioveni si Dinamo va da 7up ..cand e cu voi se face ca nu vede 11m clar la patrick si asa avetoi 3 puncte in loc d e2 ..acele pouncte au fost hotaratoare daca se dadea acum numai vorbeati de roaf si de articolu l X ..

1438072929836204
Camelia Camelia  •  20 Mai 2017, 14:18

Ha, Ha, Ha...de ce s-a suparat ? Noi suntem Caini...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează