FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vedeta Stelei desființată de un fost mare jucător al roș-albaștrilor: "N-are valoare de Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2016 13:52

Fostul mare jucător al Stelei, Liță Dumitru, îl critică pe Ricardo Boldrin, omul pe care Gigi Becali îl vede drept coordonatorul de joc al roș-albaștrilor. 

Mai mult, Liță Dumitru nu crede că fotbalistul trecut pe la Concordia Chiajna și Astra este de nivelul Stelei. 

"Mie nu îmi place Boldrin. El nu calcă în careu. Goluri dă doar din penalty. Nu e număr 10. Mie mi se pare că nu are valoare de Steaua.

El nu joacă în față, doar în lateral. Nu e jucătorul care poate pune în valoare alt jucător", a zis Liță Dumitru la TV DolceSport. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
545990365541865
Niculae Simon  •  08 Decembrie 2016, 22:47

Nu numai Boldrin ,dar si ceilalti actuali jucatori din lot ,sunt aproape in totalitate sub pretentiile Stelei . Cei din ,,lotul Astra" au venit din alt angrenaj ,Enache ,,se cauta" la nesfarsit , va fi greu sa se formeze o echipa ,cu ce au stelisti acum ,iar plombele aduse de patron sunt nonvalori , nu se vor gasii curand inlocuitori deja indinspensabililor Chipciu ,Stanciu ,sau Hamroun , ,de aici jocul foarte ,foarte slab ! Singurul care joaca este Nita ,si asta spune multe ! Fara suparare ,dar asteptam ,,altii" la rand !

genius
genius  •  08 Decembrie 2016, 20:18

Are perfecta dreptate Lita Dumitru. Boldrin, lent, fara valoare chiar de liga 1. Inclin sa cred ca au luat teapa si cu Amorim, foarte lent, nu joaca la constructive, slab de tot, parerea mea. Sa mai zic si de Enache? Nu cred ca are sens, Golubovici valoare de liga 3, slab rau...

timm
timm  •  08 Decembrie 2016, 19:01
Postat de Andronic Popovici pe 08 Decembrie 2016, 17:55

Lita,care nu te cunosc pot sa nu fie de acord cu tine ,dar eu care te-am vazut jucand iti dau perfecta dreptate ,pacat ca nu esti si antrenor pe cat ai fost fotbalist ,dar asta e alta treaba nu esti singur ,cate vedete nu sau descurcat la fel ca antrenori ,mi-amintesc de Maradona , Pele ...Sa ai viata lunga si sanatate Lita . Un timisorean

Lita, a fost corigent la caracter. A fost la Timisoara. Si? Tot probleme cu caracterul sau au fost.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close