FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA 4-0

Vedeta Viitorului trage un semnal de alarmă: "Să nu ni se urce la cap pentru că putem plăti"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 22:35

Florin Tănase și Romario Benzar au vorbit după meciul cîștigat lejer de Viitorul, scor 4-0, împotriva celor de la CS U Craiova. 

"Vrem să cîștigăm și următorul meci ca să putem fi siguri de locul de play-off. Nu mă așteptam să nu fiu convocat, am trecut peste, a fost decizia domnului antrenor, eu îmi fac treaba, iar dacă voi merita, probabil voi fi chemat. Am trecut peste, ne gîndim la viitor.

Eu mă pregătesc zi de zi ca să ajung mai bun, aș fi fericit să fiu luat la Euro. Nu ne e frică de adversar, trebuie să fim atenți să nu ne luăm fotbalul în cap pentru că putem plăti", a zis  Florin Tănase la Look.

"Cu Astra am pierdut nemeritat, cu ASA puteam cîștiga lejer dacă la 2-1 închideam meciul. Noi nu ne gîndim că vom pierde play-off-ul. Trebuie să cîștigăm fiecare meci.

Noi sperăm ca vremea să nu strice programul pentru să sîntem în formă și vrem să încheiem socotelile cu play-off-ul din acest an", a zis și Benzar după meci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cainelup
cainelup  •  29 Noiembrie 2015, 12:59

Regele declara : "Gica Popescu e oltean suta la suta, ba chiar doua sute la mie" - bai, Regele Aberatiilor, doua sute la mie = doua zeci la suta(20%). Ia mai calculeaza o data, daca poti, evident.

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  29 Noiembrie 2015, 12:11

Bravo baeti, cu acesta joc nimeni ne Sta in cale¡, Hai Viitorul¡,,

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  29 Noiembrie 2015, 08:54

O sa vi se urce la cap, parca si vad, exact inaintea partidei cu FCSBecali Pitesti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează