FOTBAL  »  Superliga  »  TRANFER

Vedetele Vasluiului nu aleargă după Steaua » Sînmărtean şi grupul "galben-verzilor" care nu vin în genunchi în Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 11:57

Steaua se mai şi refuză în ultimii ani, mai ales de superjucătorii Vasluiului.

Fotbaliştii echipei lui Adrian Porumboiu au reprezentat o atracţie specială pentru "militari", care au încercat să-i ademenească în Ghencea. Plafonul salarial impus de Gigi Becali a fost însă principalul impediment în realizarea transferurilor, mai ales că Vasluiul a oferit în ultimii ani cele mai mari salarii din Liga 1.

Wesley, eterna dorinţă
Steaua a alergat în ultimele sezoane după brazilianul Wesley, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Atacantul s-a amuzat însă de fiecare dată de ofertele pe care le-a primit, preferînd în toamna trecută un transfer la Al Hilal. Milanov n-a acceptat nici el mutarea la Steaua, preferînd să rămînă la Vaslui, unde avea un salariu net superior ofertei "roş-albaştrilor".

Celor doi li se adaugă Gerlem şi Carlo Costly, ambii jucători fiind doriţi de Steaua şi Vaslui, dar care au ales să semneze cu gruparea din Moldova.

Vali Badea, singurul as
Pînă la Nicuşor Stanciu, care se va alătura din vară echipei, Steaua i-a mai adus de la Vaslui pe Vali Badea, Bogdan Panait, Lucian Burdujan şi Marius Croitoru. Toţi au fost însă decepţii, mai puţin Vali Badea, care a fost decisiv în calificarea Stelei în grupele Champions League în 2006.

Sînmărtean îi refuză din 2010
Ajuns la Vaslui în urmă cu 3 ani, Sînmărtean s-a tot lovit de interesul Stelei, dar de fiecare dată a spus pas. Mijlocaşul n-a fost niciodată tentat de Capitală, dar ar putea face o excepţie pe final de carieră, cînd ar avea ocazia să evolueze din nou în Liga Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
hammer90
hammer90  •  20 Mai 2013, 13:46

ce va trebuie voua sanmartean la steaua?doar aveti un jucator bun per postul lui,unul dudel sau dopel cum il mai cheama?

submarina
submarina  •  19 Mai 2013, 17:58
Postat de akcent83 pe 19 Mai 2013, 13:48

Da ciobane...dar acolo sarbatoreau golurile date oilor ;) Nu uita ca vreo 5 ani tot sub Vaslui ati fost...acum ca ati luat campionatul ati prins glas :)) Si nu uita ca Wesley cat a stat la Vaslui,v-a cam fost nasul si va pisat pe unde v-a prins ;) Ciocul mic si telemea...jet

Dupa cum te exprimi, cioban esti tu:) Personal, chiar niciodata nu mi-am permis sa spun ceva de rau vis-a-vis de FC Vaslui, sa-ti fie clar. Nici acum n-am fost rautacios, nici o intentie, poate un pic ironic...iar tu pui botul la toate vorbele...stai la panda dupa colt cu bata in maini...sanatate!:)

fast
fast  •  19 Mai 2013, 15:00
Postat de ando89 pe 19 Mai 2013, 14:48

Vedetele Vasluiului oricum nu prea alearga, nu-s nebuni sa vina la Steaua pe jumatate din bani si sa dea burta jos alergand zece km pe meci...

Corect! Nu mai vorbin de faptul ca acolo Sanmartean este boss si toata echipa joaca in jurul lui, iar la Steaua va trebui sa puna osul la treaba si sa alerge pana in ultimul minut ca si in primul.\

Vezi toate comentariile (17)
Comentează