FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Venirea lui Mihai Teja a aprins speranţele în ”Ştefan cel Mare”: ”Dinamo poate termina între primele 4”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 02 ianuarie 2015 20:42

Valentin Lazăr, căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre aşteptările sale de la returul acestui sezon, după ce echipa sa a încheiat prima parte a sezonului doar pe locul 8. ”Cîinii” vor avea şi un nou antrenor în 2015, pe Mihai Teja.
”Cred că, la fel ca anul trecut, vom termina între primele patru echipe, pentru că este o diferenţă mică de puncte.

În plus, dacă vom avea evoluţii bune în acest campionat şi dacă se vor face achiziţii acum în iarnă, dar şi la vară, împreună cu domnul Teja, un antrenor tînăr care cred că va face treabă bună, în sezonul următor zic că ne putem bate la campionat”, a spus Vali Lazăr la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (200)
creve
creve  •  04 Ianuarie 2015, 13:18

Dacă mai vinde jumătate de echipă poate o depășim și pe Steaua... După ce că nu aduce nimic bun, își mai vinde și jucătorii tineri și de viitor. Felicitări Negoiță. Oficial ești un zero.

gabush86
gabush86  •  03 Ianuarie 2015, 14:17

Blasfemie !!! Un machidon la dinahomo ? Nu se poate, dupa atatea injuraturi sa ridici in slavi un etnic becaliot ?

asc21
asc21  •  03 Ianuarie 2015, 12:47

Au adus jucatori noi sau doar schimbarea de antrenor ?

Vezi toate comentariile (200)
Comentează