FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - HERMANNSTADT 0-1

CHINDIA - HERMANNSTADT 0-1 » Arbitrul Cătălin Popa, distrus după meci: „E frustrat! A fost un arbitraj golănesc, o hoție!” + verdictul lui Ion Crăciunescu

Faza penalty-ului din Chindia - Hermannstadt 0-1 // foto: captură @ TV Telekom Sport
Faza penalty-ului din Chindia - Hermannstadt 0-1 // foto: captură @ TV Telekom Sport

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 18:57

Ion Crăciunescu (69 de ani), fost arbitru internațional, este de părere că penalty-ul care a adus victoria lui Hermannstadt în meciul contra Chindiei Târgoviște (1-0) a fost acordat în mod eronat.

UPDATE, ora 20:00

Ulterior, Marcel Ghergu, președintele Chindiei, a criticat dur arbitrajul lui Cătălin Popa.

Ce pot să mai zic după o asemenea hoție? E o viciere clară, e inadmisibil așa ceva! Cum să dai penalty-ul ăla? Ne-am întors în trecut!

Nu poți să intervii în acest mod. Mă controlez cu greu... Un arbitraj golănesc! Să ne lase să ne ducem crucea până la capăt, nu ei (n.r. arbitrii) fac ierarhiile. A fost o prostie clară a acestui arbitru frustrat”, a declarat Ghergu pentru GSP.ro.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În minutul 49 al partidei jucată la Ploiești, Marius Martac, fundașul dreapta de la Chindia, a sărit la cap în duel cu Jo Santos de la Hermannstadt. Arbitrul a dictat penalty, considerând că fundașul dâmbovițenilor l-a lovit cu cotul pe adversar.


Momentul penalty-ului. Captură TV Telekom Sport

Crăciunescu a comentat decizia centralului în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport: „«Domnul» Cătălin Popa este arbitru așa... dacă pentru așa ceva poți da penalty... În regulament scrie că dacă folosești brațul ca o pârghie și lovești adeversarul ducându-l spre el, arbitrul trebuie să sancționeze.

Aici, brațul este într-o poziție firească. Nu poți să îl sancționezi niciodată! Te descalifici când dai un asemenea penalty”.

Emil Săndoi: „Pe mine mă îngrijorează că nu avem timp să ne revenim. Am reușit să rezolvăm anumite probleme”

Jucătorii Chindiei se revoltă: „Penalty inventat!”

Părerea lui Ion Crăciunescu este împărtășită și de doi fotbaliști ai Chindiei. Andrei Pițian și Mihai Aioani s-au dezlănțuit la finalul partidei. 

„După acel penalty inventat, nu am reușit să intervenim pe tabelă. S-a văzut destul de clar că Santos nu a fost atins. Nu știu cum a putut să dea acel penalty. Nu-mi vine să cred!” , a spus Aioani, la Look Sport.

Pițian a fost și mai dur: „Ce pot să zic? I-a scăzut glicemia în careu și a căzut. Dacă greșim noi, jucătorii, avem de suferit. Pierdem bani, pierdem locul în echipă, retrogradăm. La o astfel de fază ce mai e de zis? E frustrant, nu au avut nicio ocazie și la începutul reprizei secunde a fost acea fază în care numai el (n.red. arbitrul Cătălin Popa) a văzut penalty”.

Vezi faza penalty-ului AICI!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

FCSB. Antrenorul care l-a refuzat pe Gigi Becali a dat cărțile pe față: „Am preferat să nu ne certăm pe telecomandă!”

CFR Cluj. Reproșuri dure pentru Dan Petrescu și conducerea campioanei: „E rușinos că s-a ajuns aici! S-au văzut cu sacii în căruță, apoi nu l-au mai respectat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
1594919290584499
Romica Marcut  •  07 Iulie 2020, 10:22

Alo ce tot va mirati unde isi baga *** coada(anamaria prodan )ce sunteti *** sa bage banii si sa joace in liga a 2. numai ea sa tina minte toate in viata se platesc ,,,acum esti sus ai bani dar si cand te va lovi....mai ales ca a trecut prin expierente de genul asta dar nu a invatat nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  07 Iulie 2020, 08:28

Ce proba mai trebuie ca sa fie scos din arbitraj?Atacantul nu ajunge la minge si cade.

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  06 Iulie 2020, 23:48
Postat de rise pe 06 Iulie 2020, 19:57

Hopa acum sar in sus iesenii dupa ce ieri au dat gol din offside. La fel si chindia..la blatul viitorul-chindia in care viitorul a menajat toata echipa nu i-am mai vazut sa comenteze.

Bai *** aici este vorba de un arbitraj golanesc cum nu am mai vazut de prin 90. Cum *** mea să dai penaltyul ala frate ești ***. Tu tii cu hoțul care fura mai putin nu ca ar trebui toti să meargă la parnaie. Am crezut ca voi ăștia vin sibiu sunteți mai corecți dar m-am înșelat. În loc să spui că nu meritam victoria poate un egal era meritat debitati povești.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close