FOTBAL  »  Superliga  »  SPECIAL

Verdictul omului care l-a promovat pe Stanciu: "E talentat, dar nu poți fi liderul naționalei cu un gol sau o pasă! Nu face mai mult de 3-4 milioane €!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 01:00

Adrian Porumboiu are deja doi ani de când s-a rupt de fenomen. Dar i-au rămas poveștile și verbul feroce.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul conducător al FC Vaslui explică motivele pentru care crede că nu a reușit ca patron în fotbal și rememorează episoade importante din perioada în care era arbitru, dar și din cea de oficial la formația moldoveană.

S-a rupt total de fotbal și nici nu-i trece prin cap să mai revină în fenomen. La 65 de ani, Adrian Porumboiu își vede de afaceri și, mai ales, de familie. FC Vaslui a dispărut de doi ani deja și nu se preconizează o renaștere prea curând.

"L-am adus la Vaslui pe Giuseppe Materazzi, vreo 4-5 zile, să-l pun antrenor, un om foarte înţelept. Când să batem palma, n-a mai vrut să vină. Mi-a zis o chestie care cred că mă definește: «Dumneata ești omul potrivit într- un loc nepotrivit!». Am vrut un Vaslui cosmopolit, dar nu poţi da caviar și fructe de mare cuiva care nu preţuiește aceste delicatese mai mult decât fasolea" Adrian Porumboiu

Nimeni n-a scăpat de criticile lui Porumboiu, de la președintele FRF, Răzvan Burleanu, la Iordănescu, jucătorii naționalei și fanii Rapidului. Porumboiu îl laudă totuși pe Burleanu pentru una dintre inițiativele sale. Află din ediția tipărită despre ce e vorba! Poți răsfoi aici Gazeta, în varianta digitală!

"Nicușor Stanciu? Nu are cum să fie lider... să vă spun. Liderii au un talent a la Hagi, care trebuie dublat de un bagaj de cunoștințe, un lider se naște greu, nu se face după un șut la poartă sau un gol. Copilul e talentat, însă nu poate fi lider. EU l-am inventat, l-am promovat.

Dacă îi dă cineva 3-4 milioane de euro lui Becali, e un preț bun, să-l dea" Adrian Porumboiu

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

 Cu Pep, City e SF! Guardiola a revoluționat jocul lui City înainte de meciul cu Steaua

Mihai Roman speră să se rezolve transferul la Dinamo: "Vreau să joc"

Mergeți pe mâna noastră! În pagina dedicată pariorilor găsiți cele mai tari ponturi! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
aius
aius  •  09 August 2016, 19:35

corect

vasglo
vasglo  •  09 August 2016, 15:05
Postat de balauru48 pe 09 August 2016, 13:09

uraganul si taifunul...copil prost ce esti...iar daca nu esti copil e si mai grav...

Ce ai cu copii nene Balauru? Ce, daca esti militian crezi ca poti sa jignesti lumea? Vezi ca regula de trei simpla spune ca un copil e mai destept decat trei militieni!....-:)

balauru48
balauru48  •  09 August 2016, 13:09
Postat de vasglo pe 09 August 2016, 11:52

"Porumboiu a avut jucatori de valoare acolo: Wesley, Adailton, Sanmartean. Nu-l poti compara pe tanarul acesta cu cei de mai sus". Ai dreptate, numai ca ai inversat "accentul". Exprimarea corecta ar fi: "nu-i poti compara pe Wesley, Adailton, Sanmartean, care sunt niste "fosti", cu tanarul acesta care "este",... prezentul si viitorul!......-:)

uraganul si taifunul...copil prost ce esti...iar daca nu esti copil e si mai grav...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează