FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Verdictul specialistului » Dinamo a fost dezavantajată clar! Ovidiu Hațegan, desființat după prestația de aseară

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 09:17

Ion Crăciunescu critică prestația lui Ovidiu Hațegan de la derby de aseară, scor 1-1, când ar fi închis din ochi la ofsaidul de la golul Stelei, plus că s-a pripit atunci când a eliminat jucătorii. 

"Mi se pare că toţi cei trei jucători ar fi pe aceeaşi linie şi că jucătorul a fost în ofsaid. Pe asistent îl prinde foarte prost plasat, nu îl prinde pe linia penultimului apărător şi nu ştiu dacă câmpul lui vizual este foarte bun", a zis Crăciunescu la Digi.

"Greu de judecat, la limită, dar ofsaid" Adrian Porumboiu pentru Gazeta Sporturilor

print
*captură Dolcesport

Fostul mare arbitru Crăciunescu consideră că şi Pintilii trebuia eliminat în a doua repriză: "A fost un fault clar, era cel puţin cartonaş galben".

...despre eliminări: "La învălmăşeala aceea, am văzut aşa o exigenţă la roşu, mi s-a părut exagerat.

E drept că i-a pus mâna pe gât, dar nu îl strânge din faţă, îi pune mâna pe ceafă. Nu cred că a văzut cât l-a strâns acolo. Nu mi s-a părut un fault violent".

 

6
e nota primită de Hațegan în GSP după prestația de aseară, în timp ce asistenții au luat 7 (Șovre) și 5 (Seb. Gheorghe)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (117)
zecs93
zecs93  •  08 Martie 2016, 14:31
Postat de dinamo_fan pe 07 Martie 2016, 11:35

discutiile sunt intr-adevar inutile pt ca NU a fost offside. dar daca iti place sa te minti singur e ok. nici macar nu a fost o faza la limita, Hamroun e cu cel putin jumate de metru in joc.

ba a fost amigo, degeaba esti tu fair-play ca sa nu-ti pui in cap spurcaciunile dar offside este clar ca lumina zilei, pai uitate la poza facuta de dolce si o sa vezi unde e hamroun la momentu pasei date de stanciu, e offside clar, nu va lasati prostiti de camerele astea de filmat, depinde din ce unghi e filmat, din poza de la dolce si de la digi e offside clarr, fara discutii, asta e, oricum, am scos fcsp din lupta de la titlu =))))))

zecs93
zecs93  •  08 Martie 2016, 14:10

Offside clar la golu lui Hamroun, uitati poza de mai sus si o sa va convingeti, am avut dreptate, am zis inca de la inceput ca e offside, se pare ca am avut dreptate, astea de la *** nu mai asa castiga, daca nu primesc penaltyuri, goluri cadou sau eliminari ale adversarilor te bat dintr-un offside si gata, e dus meciu, sa vazut clar ca Hotezgan e fcspist, la eliminat pe filip corect dar pe pintilii cand a intrat cu talpa nu ia dat un galben ( ca ala mai avea unu) ca sa-l dea afara, asta e, ne-am obisnuit sa ne fure arbitrii, ne luptam impotriva morilor de vant !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ady_mourinho
ady_mourinho  •  07 Martie 2016, 23:53

incredibil.......!!!! mi e mila de voi....jur ..ziar de 2 bani...cum sa puneti o poza trucata??? fara linia carelui...sa se vada linia paralela...cel putin 2m era in spate fundasul stanga...nu credeam ca puteti sa fiti atat de jalnici ..sincer .

Vezi toate comentariile (117)
Comentează