FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

Verdictul specialistului după FCSB - Viitorul: echipa lui Reghecampf a fost dezavantajată de arbitru

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 09:15

Meciul dintre FCSB și Viitorul, 1-1, a fost unul extrem de tensionat și a avut greșeli de arbitraj.

Potrivit lui Ion Crăciunescu, echipa roș-albastră a fost dezavantajată de "centralul" Radu Petrescu. Fostul arbitru a spus că FCSB trebuia să primească două lovituri de la 11 metri.

"Au fost două penalty-uri nedate pentru Steaua. Radu Petrescu este pe lista FIFA, dar la meciurile tari este mai timid", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

Fazele incriminate

În minutul 8, roș-albaștrii au cerut o lovitură de pedeapsă, după o intervenție a lui Cristi Ganea asupra lui Momcilovici, însă centralul partidei a lăsat jocul să continue.

Cu un minut înainte ca FCSB să deschidă scorul, Denis Alibec a cerut și el o lovitură de pedeapsă, după o intervenție a lui Țîru asupra sa. Și de această dată arbitrul a lăsat jocul să continue.

"Cel mai penibil lucru din această seară a fost arbitrajul. Eu nu vreau să vorbesc, dar nu mai pot să rabd. Trebuia să intrăm la pauză cu 4-0. Am avut două penalty-uri clare.

Radu Petrescu e unul dintre cei mai mari arbitri din România, dar păcat că nu se poate concentra la astfel de meciuri. Arbitrii sunt foarte îngâmfați. Sebi Colțescu (n.r. arbitrul de rezervă) era lângă mine și pe direcția fazei, dar nu spunea nimic. E păcat! Echipa noastră chiar a făcut un meci foarte bun în această seară. Mai avem de muncă pentru a câștiga campionatul" Reghecampf la Look TV

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
balauru48
balauru48  •  25 Aprilie 2017, 20:34
Postat de andrei.f pe 25 Aprilie 2017, 19:06

Acest *** arbitru va sta pe tuşă câteva etape şi apoi iarăşi o să- vedem " la lucru". Ba, chiar există unii care se dau cu curul de pământ că ar favoriza Steaua. Chestii româneşti !

Citeste articolul, prostalau! Nu l-am scris eu! http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mm-a-atacat-dur-arbitrii-dar-cifrele-arata-ca-fcsb-nu-are-motive-sa-se-planga-dinamo-a-fost-insa-ciuruita-de-arbitraje-506515.html

andrei.f
andrei.f  •  25 Aprilie 2017, 19:06

Acest *** arbitru va sta pe tuşă câteva etape şi apoi iarăşi o să- vedem " la lucru". Ba, chiar există unii care se dau cu curul de pământ că ar favoriza Steaua. Chestii româneşti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigdeal
bigdeal  •  25 Aprilie 2017, 17:26

Baaa ce oameni! Cand spunea specialistul ca a fost penalti la Patrick Petre, sareau toti dinamovistii cu argumente gen: "omul are dreptate, a fost arbitru la cel mai inalt nivel, a arbitrat finala de liga campionilor." Acum s-au sucit baietii, nu se mai pricepe specialistul!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează