FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste bună pentru Andone » Dinamo se întărește înainte de meciul cu ASA

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 10:10

După 0-4 cu Gaz Metan, Ioan Andone a primit o veste excelentă înainte de etapa a 20-a.

Croatul Antun Palici, care a pierdut derby-ul cu Steaua, 3-1, și umilința cu Gaz Metan, 0-4, reintră în cărți pentru meciul cu ASA Târgu Mureș, de mâine, de la ora 20:30.

Mijlocașul de 28 de ani și-a revenit după accidentarea care l-a scos din planurile lui Andone în ultimele meciuri. El a participat la antrenamente și se simte mai bine după problemele la genunchi. Dacă va rezista și astăzi, ar putea reintra în primul "11" al lui Andone.

16 meciuriare Palici în acest sezon pentru Dinamo, marcând un gol

Echipa probabilă Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Palici - Rotariu, Nemec, V. Lazăr

  • Meciul Dinamo - ASA Tg. Mureș se va juca sâmbătă, de la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
becalidinamovit
becalidinamovit  •  09 Decembrie 2016, 19:51

palici nu a avut nimic la genuchi .a fost racit ..cel putin asa a spus andone de fiecare data ,inainte de meciul cu fcb si cu gazu ..asta care scrii articolul TE INTREB ..*** ?CE INTERES AI ?GENUCHII NU RACESC .CEL PUTIN ASA STIU EU SI TOATA LUMEA ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  09 Decembrie 2016, 11:58

Parerea mea este ca , la Dinamo, multi jucatori au fost umflati"....mai sa pocneasca. Unul este Steliano Filip. In aparare este rudimentar si dur, in atac nu stie da o centrare. Si, culmea a ajuns la Nationala ( inaintea unui Vatajelu, sau Camora) cu 2 clase peste el). Un altul este Rotariu, un tip care joaca in doua viteze : incet si foarte incet. Are tehnica, dar e moale, daca nu schimba clubul nu-l vad progresind. Altul este Nistor, un tip rapid, cu sut, dar cam aiurit, cam egoist si nu cu mult creier aratat in joc. Mai sint in discutie Marici si Ghoere ( sa nu vorbesc de...Popescu). Apoi nu sint clare multe lucruri 1. care este cel mai bun fundas dreapta, 2 cine oate juca in atac pe stanga, unde Lazar pica fizic si nici nu este teribil. 3 care este prtarul Branescu sau Penedo ? Asa ca Dinamo nu poate progresa pentru ca are multe lucruri neclare.

ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  09 Decembrie 2016, 11:31

Busuladzici e decisiv la acoperire; lasati-l pe nistor sa mai invete, daca poate; Palici e singurul jucator cerebral de la mijloc, nu-l mai incurcati cu nistor-lent, fara gandire tactica, rudimentar tehnic

Vezi toate comentariile (5)
Comentează