GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI TV

Veste bună pentru microbişti! După UPC şi iNES, încă un operator a introdus în grila de programe Look TV şi LOOK Plus

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 18:35

Drepturile TV pentru Liga 1 reprezintă subiectul principal în piaţa românească. Microbiştii vor putea urmări Look TV HD şi Look Plus HD nu numai la iNES IPTV şi UPC.  La Romtelecom posturile pot fi văzute pînă cînd negocierile vor fi finalizate, însă azi a fost făcut un anunţ surprinzător. De azi, Orange TV a introdus în grila sa de televiziunea cu plată prin satelit posturile LOOK TV şi LOOK Plus.

Deşi nici una dintre cele două părţi nu a confirmat oficial încheierea unui acord, ştirea publicată de stiridesport.ro, care citează hdsatelit.blogspot.ro, dezvăluie că e o perioadă de testare.

"Ambele canale au specificat în dreapta denumirii, în paranteze, textul "test". Cele doua canale sînt criptate, iar datele de recepţie sînt: satelit Astra 5B (31,5 grade est), frecvenţa 12168, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Prezenţa acestor canale (chiar şi cu textul "test") în grila Orange Tv este posibil să fie rezultatul încheierii unei înţelegeri între Orange şi Look TV si Look Plus (Intel Sky).

Însă nici una dintre cele două părţi nu a confirmat oficial încheierea unui acord pentru retransmiterea canalelor care difuzează meciurile de fotbal din Liga I".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (137)
carabash
carabash  •  23 Iulie 2014, 10:43
Postat de shogun_blue pe 23 Iulie 2014, 08:48

toti vor bani, bani...de unde frate atatia bani...voi nu vedeti cat este salariul mediu???? eu prefer sa-mi maresc doza de bere decat sa vad Liga 1

Cu cat dai pe abonament nu o maresti prea mult :). Am fost ieri la Saint Patrick in centru vechi si am dat 12 lei pe o bere. Astia sunt nebuni frate ...

carabash
carabash  •  23 Iulie 2014, 10:40
Postat de shogun_blue pe 23 Iulie 2014, 08:51

atat vrei tu sau asa se lauda ei??? in Craiova nu mai exista UPC si nici nu cred ca o sa vina, mai ales ca noi nu avem echipa...CSU nu este echipa noastra

Asa scria intr-un pliant primit de la ei. Dar sincer ... daca nu au in Craiova e cam nasol. Ar trebui sa aiba cel putin in toate orasele mari.

carabash
carabash  •  23 Iulie 2014, 10:37
Postat de 46rossi pe 23 Iulie 2014, 10:19

o porcarie. Trebuia ca acest program sa fie in grila la toate companiile TV. Asa ar fi normal, nu sa te schimbi din 2 in 2 ani de la furnizorul de cablu in functie de cine castiga licitatia. Oricum, multi nu-si vor schimba furnizorul si doar ei au de pierdut. Traiasca internetul !

Pai in momnetul de fata cam este. Singurii care nu-l dau sunt astia de la RDS. LA UPC si la Romtelecom nu a fost scos niciodata. La ines l-au bagat acum 2-3 saptamani. La orange TV zilelea astea.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează