FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste bună pentru Steaua lui Becali! George Boroi a plecat de la CSA Steaua pentru a deveni secretar general la COSR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 16:04

George Boroi este noul secretar general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Acesta a fost instalat în funcție după ce Mihai Covaliu a devenit președinte al COSR.

Boroi va renunța la conducerea CSA Steaua, lucru de care s-ar putea folosi Steaua lui Becali în războiul pentru marcă.

''O să trec de la mic la mare. Ceea ce făceam la CSA Steaua, acum o să aibă o altă anvergură, obligațiile vor fi mult mai mari și sunt conștient de faptul că numai cu o echipă profesionistă o să pot duce la îndeplinire obiectivele pe care și le-a propus nu doar președintele ci și inclusiv Comitetul Executiv proaspăt ales'', a zis Boroi conform Agerpres.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  18 Noiembrie 2016, 19:48

A prins un transfer la o echipa mai competitiva ...:)) Deja sa fii ... secretara la COSR si sa-i aduci cafeaua lui Covaliu ... sunt multi pasi in fata decat sa fii sef CSA ...:)) Totusi ... nu cred eu ... ca mapn ... duce lipsa de bortzoi si bortzosi ...:))

322029691515282
Alex Andrei  •  16 Noiembrie 2016, 21:08

Ma apuca rasu =]]]]] Ala nici la CSA nu se descurca..daca mai pleaca si Talpan rezolvam treaba, lom marca, Ghencea si tot.. in iarna vine Alibec..la anu` in Champions League si Dinamo tot la televizor

spinoza
spinoza  •  16 Noiembrie 2016, 18:36

Ce cauta incompetentul asta la COSR?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează