FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste cruntă pentru puștiul minune al lui Dinamo! A fost anunțat că nu mai joacă anul acesta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 09:05

Mijlocașul Valentin Costache încheie trist anul în care și-a făcut un nume la Dinamo. 

Puștiul de 19 ani a fost la șpriț sub Pietricica săptămâna trecută, înainte de meciul din Cupă, 1-0 cu Aerostar Bacău, iar luni seară, în meciul cu Viitorul, 0-4, a părăsit prematur gazonul, după o oră de joc, suferind o ruptură musculară. Și anul sportiv 2017 s-a încheiat pentru el.

"Îmi pare rău de acești jucători, i-am ridicat, că sunt de națională, că sunt viitorul. Și tu ce faci, mă Costache? Stai până la 4 dimineața și azi îmi faci ruptură de mă lași în 10 oameni jumătate de oră!", a reacționat Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo.

Costache a devenit titular în acest sezon, jucând 15 meciuri și marcând 3 goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mosvasile
mosvasile  •  01 Noiembrie 2017, 19:28

Mai Miriuta!Mai falsule !Taci ! Pleaca de la Dinamo ! Du-te in alta parte si puneti "in opera" talentul de antrenor !Chiajna a scapat in mod miraculos !Tu nu ai nici o vina, nu ?

hmmmm
hmmmm  •  01 Noiembrie 2017, 12:43
Postat de sdoru pe 01 Noiembrie 2017, 12:21

Vestea nu este crunta!!!!Vestea este cat se poate de reala si vine ca urmare a vietii nesportive!!!!! Sa-si asume consecintele faptelor!!!ps. SI-A LUAT UN FFF BUN EXEMPLU IN PERSOANA LUI FILIP ***

nici o problema, va avea timp de cluburi...

sakamoto
sakamoto  •  01 Noiembrie 2017, 12:39

Pustiul minune, minca mere, *** prune!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează