FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Veste de ultimă oră de la UEFA! Astra Giurgiu a primit răspunsul după ce a fost examinată din punct de vedere financiar

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 09:43

Astra Giurgiu a primit în sfârșit și o veste bună. Nu vine din România, ci de la UEFA. Liderul la zi din Liga 1 a fost reexaminată de forul european și a primit răspunsul mult așteptat.

Clubul Astra a primit din partea UEFA dreptul de a participa în competiţiile europene organizate de acest for şi în sezonul viitor.

După o sancţiune primită anul trecut din partea UEFA, cazul Astrei a fost reexaminat, clubul nostru îndeplinind condiţiile de participare în cupele europene!

UEFA a transmis clubului şi Federaţiei Române de Fotbal, oficial, această înştiinţare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  07 Martie 2016, 18:08

Mai ramane ca si FRF sa inteleaga ca trebuie sa faca ce zice UEFA si nu sa faca ce vrea ea, adica totul pentru fcsp. Nu e de mirare daca intr-un an FRF o sa inventeze o metoda ca primele 5 locuri din clasament sa fie ocupate doar de fcsp sau cum s-o mai chema peste ani si ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează