FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veste dramatică din vestiarul FCSB » Alibec ratează Champions League?!

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 00:00

Golgeterul FCSB nu s-a antrenat normal în vara asta și încă mai are dureri din cauza pubalgiei. Șansele ca el să ajungă într-o formă bună până la debutul din Ligă sunt minime

Planul FCSB e încurcat de problemele medicale ale lui Alibec. Cel mai bun marcator a ratat deja cea mai mare parte din pregătirea stabilită pentru presezon.

Suferă de pubalgie, o afecțiune care se manifestă cu dureri în zona pubiană, dureri pe care fotbalistul le simte la majoritatea mișcărilor obișnuite, inclusiv când lovește mingea. Afecțiunea nu a fost atât de gravă încât să necesite operație, dar constănțeanul are nevoie de un timp pentru recuperarea completă.

Din momentul în care va redeveni sănătos, atacantul o să aibă nevoie să recupereze deficitul de pregătire, toată perioada în care nu s-a antrenat normal.

Și dacă-l va avea la dispoziție din start, Dică va beneficia de o versiune mai slabă a lui Alibec, nepregătit suficient și încurcat de dureri.

Citește din zori la chioșcuri și acum pe platforma Gazeta Digitală totul despre accidentarea lui Alibec, ce altă problemă medicală mai are și lista lungă a accidentărilor atacantului FCSB.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

ANALIZĂ Totul despre favoritele la titlu în acest sezon, cine poate fi echipa surpriză

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi sunt în Gazetă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  09 Iulie 2017, 10:08

Asta e veste dramatica? Ca are Alibec rujeola sau pubalgie? Sa moara Ciprian daca nu am crezut ca au murit vreo doi jucatori in accident de masina...Maine ce mai scrieti? Despre drama sotiei unui cunoscut jucator, care nu reuseste sa ajunga la orgasm cand numara banii sotului?

1745flo
1745flo  •  08 Iulie 2017, 21:14
Postat de 300.de.oi pe 08 Iulie 2017, 10:44

Totusi.... Cine este Alibec??

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Iulie 2017, 20:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează