FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste excelentă pentru "câini" » Vine la Dinamo și intră direct direct titular

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2017 09:13

Paul Anton se întoarce la Dinamo și va fi apt de joc din etapa a doua.

Dinamo întârzie să mute pe piața transferurilor. L-a pierdut pe Eric de Oliveira, care a semnat cu Viitorul, iar negocierile cu Veracruz pentru Juan Albin par împotmolite. Cu toate acestea, săptămâna care vine, Cosmin Contra va primi un jucător nou la echipă. Este vorba de Paul Anton, 26 de ani.

Getafe nu are de gând să activeze clauza de cumpărare definitivă a mijlocașului central, de 700.000 de euro, astfel că "Guriță" se va putea baza pe serviciile lui "Paulică" începând de la mijlocul acestei săptămâni. Paul a întârziat să vină la echipă pentru că a terminat mai târziu sezonul cu Getafe, la care a fost împrumutat în vara lui 2016, și a primit o săptămână și jumătate de vacanță de la conducătorii dinamoviști, mai ales că a avut ieri nunta.

Conform surselor Gazetei, Anton nu intră în calculele lui Contra pentru prima etapă, cu Juventus București, unde nu va fi nici măcar inclus în lot pentru că trebuie să revină la parametrii fizici optimi. Cel mai probabil, Anton va apărea pe teren în etapa a doua, acasă cu FC Botoșani, dar suporterii nu se vor bucura prea mult de prestațiile lui, întrucât în iarnă îi expiră contractul cu "câinii".

9 goluri în 137 de meciuri a marcat Anton în Liga 1, all-time

2 goluri  în 24 de meciuri a marcat Anton pentru Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
khal_37
khal_37  •  10 Iulie 2017, 18:39

Tu chiar gandesti ceea ce scrii? Chiriches in 2013 a fost vandut pe 9,5 milioane de euro la Tottenham, stim cu totii ca Vlad a fost folosit mereu in partea stanga a apararii deci fundas central stanga deoarece antrenorul avea un favorit pe Federico Fazzio care-l folosea titular pe postul lui Chiriches si care era cu doua clase sub Vlad, iar statisticile o confirma. In timp ce Chiriches avea un procentaj de peste 80% la recuperari si peste 88% la pase precise, Fazio cu mult mai lent, are 55% recuperari si 80% pase dar in lateral!!! Lucru specificat de specialistii din Anglia! Pasele lui Chiriches in proportie de peste 80% erau in fata!...in fine a plecat pe 7 milioane de euro la Napoli propus de Unai Emery care intr-un final nu a mai semnat cu Napoli in locul lui fiind adus un fost bancher care nu a jucat fotbal never Maurizio Sarri si cu care s-a trezit cu Chriches in echipa. Valoarea lui este incontestabila fiind apreciat si de specialistii din peninsula iar cand clubul a primit oferte, ultima 6,5 milioane de euro a fost refuzata categoric, romanul fiind pastrat in lot. Vlad castiga la Napoli 1,5 milioane de euro plus bonusuri de performanta. Enumera-mi un fcdb-ist care joaca afara si castiga atat.

fangigi
fangigi  •  10 Iulie 2017, 17:16

Anton asta nici nu e de Dinamo, e mai slab si ca Bour sau Pintilie, adica doi pacalici!

saviola2_8
saviola2_8  •  10 Iulie 2017, 16:00

am crezut ca e vorba de albin, sincer:)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează