FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste excelentă pentru Flavius Stoican » "Transfer" de clasă la Dinamo: "O să mă adaptez repede"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 11:25

Dinamo n-a reuşit nici un transfer important în această vară, dar Flavius Stoican se poate bucura de revenirea unui fotbalist de clasă. Marius Alexe, refăcut după o accidentare gravă, are şanse mari să joace la Dinamo cel puţin pînă la iarnă.
"Sînt recuperat sută la sută. Am intrat în program. Dacă nu mi se va găsi o echipă afară, nu este nici o problemă. Pînă la sfîrşitul turului voi evolua la Dinamo. Nu am mai jucat de mult timp într-un meci oficial, dar cred că o să mă adaptez repede, deoarece de mai bine de o lună fac antrenamente cu mingea.

Nu sînt disperat să plec, ştiu cît de greu este după o jumătate de sezon ratat din motive obiective", a declarat Alexe pentru ziarulring.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
agentul0007
agentul0007  •  19 Iulie 2014, 01:41

ptr liga 1 iti cam faci treaba cu acesti jucatori .e mai greu cand pleaca afara la alte echipe ca abia prind banca de rezerve si nu ma refer doar la dinamo ci la toate echipele din romania ,asta este valoarea se vede clar la echipa nationala

neuer1606
neuer1606  •  18 Iulie 2014, 15:03

Trminatul asta ar trebui sa nu mai fie reprimit duca ce a facut.

fangigi
fangigi  •  17 Iulie 2014, 22:34
Postat de unico_biancorossi pe 17 Iulie 2014, 12:35

alex e de supercalsa fata de rotariu, umflat pana la dumnezeu si tot degeaba. si care mai e si stelist pe deasupra.

Atat Alexe cat si Rotariu sunt jucatori de liga a 2-a! In cel mai fericit caz!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează