FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Veste excelentă pentru Mirel Rădoi! Are de azi la antrenamente un jucător foarte important

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 09:16

Fundașul Stelei, Paul Papp, a revenit la antrenamente după operația de la începutul lui noiembrie, în care i s-a refăcut osul zigomatic.

Jucătorul s-a accidentat la meciul cu FC Baia Mare din optimile de finală ale Cupei României.

Lui Papp i s-a realizat o mască de protecție, pe care o folosește inclusiv la pregătire.

I s-a recomandat și o perioadă de reabilitare de o lună din momentul operației, perioadă care se va împlini abia săptămîna viitoare, astfel că sînt șanse mici să evolueze cu Astra, însă revine pentru celelalte 4 partide tari cu Viitorul de două ori, CS U Craiova și ASA Tîrgu Mureș.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vasglo
vasglo  •  26 Noiembrie 2015, 10:18

Nu conteaza, scrieti orice, numai de Steaua sa fie!! Chiar nu cunosti axioma: "Daca Steaua nu e, nimic nu e",.... in fotbalul romanesc?!-:)

doriangray69
doriangray69  •  26 Noiembrie 2015, 10:13

la cate greseli afacut e foarte important halal comentariu mai nene asta care ai scris articolul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează