FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR

Veste excelentă pentru Steaua! Tănase a aflat astăzi verdictul medicilor » UPDATE / "Ar fi fost o pierdere foarte mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 22:13

UPDATE / MM Stoica a confirmat că Tănase va juca miercuri: "Sînt şanse foarte mari să joace cu Schalke, azi a făcut un control medical. Ar fi fost o pierdere foarte mare pentru noi", a spus acesta la Digisport.

******

Cristi Tănase a ieşit accidentat din partida România - Turcia, scor 0-2, iar steliştii s-au temut că va fi indisponibil pentru cel puţin 10 zile şi va rata partida cu Schalke din prima etapă a Ligii Campionilor.

Se pare însă că nu este cazul, accidentarea nefiind atît de gravă pe cît s-au gîndit oficialii Stelei. Mijlocaşul campioanei României a efectuat un control medical, iar veştile au fost excelente.

Tănase ar putea intra chiar în meciul cu Săgeata Năvodari din acest weekend, dar va fi menajat de Laurenţiu Reghecampf, potrivit Dolcesport.

Decarul roş-albaştrilor va fi însă titular în confruntarea cu Schalke 04 din Liga Campionilor. Meciul de miercuri va fi liveTEXT pe GSP.RO de la 21:45.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alpin
alpin  •  13 Septembrie 2013, 09:30

Asta e o veste buna pentru Schalke, nu pentru Valiza EPO!

lavy_flavy
lavy_flavy  •  12 Septembrie 2013, 18:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

spune-i pr.ostului ca "agramat" nu-i injuratura...:)))))))))))))

terminatorul2
terminatorul2  •  12 Septembrie 2013, 18:11

Cand a vazut ca nu are cu cine pasa , s-a dat accidentat . L-a pacalit pe Piti : )))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează