FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste extraordinară pentru stelişti! Ultimele noutăţi despre transferuri: ”L-am pierdut pe Keşeru, dar negociem în continuare pentru ei”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2015 19:03

Steaua a pierdut lupta pentru Claudiu Keşeru, ajuns la Ludogoreţ, însă anunţă că nu renunţă la Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala, care sînt aproape de a-şi rezilia contractele cu Al Ittihad.

”La transferuri trebuie să se înţeleagă trei părţi, nu doar noi şi jucătorii. Am discutat cu Claudiu şi i-am spus să îşi rezolve problema cu Al Gharafa. El şi-a rezolvat problema în condiţii bune, dar a ales să meargă la Ludogoreţ, de unde avea o ofertă foarte bună.

Sîntem în discuţii cu Szukala şi Sînmărtean, dar şi ei trebuie să îşi rezolve problemele acolo. Noi nici măcar n-am primit toţi banii de pe urma transferurilor lor. Aşteptăm, aşa s-a întîmplat şi cu Al Hilal, cînd am luat banii după un an”, a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

1.000.000 €ar fi trebuit să primească Steaua pentru transferurile lui Szukala şi Sînmărtean la Al Ittihad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
thefisherking
thefisherking  •  15 August 2015, 13:51

Terminati cu bombele de genul asta, Mr. Scrooge de Pipera va mai scoate cativa centi din buzunar doar daca se vede trecut de Rosenborg, ceea ce nu se va intampla. Pariez ca pana de Craciun, *** va vinde Steaua, iar suma incasata va fi ultimul tun dat de vrabia Mihai Viteazu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romelo777
romelo777  •  15 August 2015, 12:11
Postat de sibelius pe 15 August 2015, 09:38

Chiar crezi ca Keseru merita 700.000 pe an? Ca sa ce?

:)))))) stii bancul cu vulpea nu?

sibelius
sibelius  •  15 August 2015, 09:38
Postat de luciann pe 14 August 2015, 21:28

@daniel: Uite ca patronul lui Ludogoret da salarii mari fara sa se califice in UCL! Ala patron adevarat nu creditor ca Gheorghe!

Chiar crezi ca Keseru merita 700.000 pe an? Ca sa ce?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează