FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Veste importantă pentru Florinel Coman! Ultimele noutăți din tabăra FCSB-ului înainte de meciul cu Botoșani + Obiectivul european al lui Dică

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 12:56

Nicolae Dică a anunțat la conferința de presă susținută înaintea meciului cu FC Botoșani că Florinel Coman va face parte din lotul de 18 pentru partida de duminică și a oferit ultimele detalii din tabăra roș-albaștrilor.

"Coman va fi în lotul de 18 mâine, vom vedea dacă va fi introdus. Nu este la 100% în acest moment, dar este ok, cam la 70%. Bălașa se pregătește separat, este bine medical, mai are cam o săptămână de antrenament separat.

Au fost discuții cu cei din Cipru, pentru un împrumut al lui De Amorim, apoi a căzut varianta cu împrumutul, iar în urmă cu 2 zile am vorbit cu MM și patronul și a ramas că va ajunge în Cipru.

Deocamdată nu există posibiliateta ca Moruțan să vină la echipă, nu au mai existat discuții despre el în ultima perioadă", a afirmat antrenorul FCSB-ului.

  • Meciul dintre FCSB și FC Botoșani se joacă duminică de la ora 21:00, pe Arena Națională și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Dică a anunțat că, deși campionatul este prioritar, FCSB intenționează să lupte pentru calificarea în primăvara europeană, deși nu promite să aducă 18 puncte, după cum își dorește patronul echipei. 

"Orice echipă din grupa noastră poate să ocupe primul loc, pentru că suntem echipe de valori apropiate. Cred că vor fi meciuri echilibrate. Poate Lugano ar fi o echipă mai slab cotată, dar nu pot să garantez că vom lua 18 puncte, că nu jucăm cu echipe de liga a treia sau a patra.

Nu voiam să întâlnim Plzen, știu că sunt o echipă bună, am avut două meciuri foarte grele. Important este campionatul, dar asta nu înseamnă că doar ne vom prezenta în grupele Europa League. Ne dorim să mergem în primăvara europeană", a spus Nicolae Dică.

  • FCSB face parte din Grupa G în Europa League, unde va reîntâlni Viktoria Plzen (Cehia) și le va mai avea ca adversare pe Hapoel Beer Sheva (Israel) și Lugano (Elveția).

"O să luăm 18 puncte. Primăvara pac-pac 18 puncte. Echipele astea pentru noi sunt cum am fost noi pentru Sporting. Acum devin trufaș, îmi permit să fac asta. Nu prea am avut eșecuri cu echipe mai mici. Pregătiți-vă pentru primăvară" Gigi Becali, după tragerea la sorți

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
iosif._vs
iosif._vs  •  26 August 2017, 17:49

Noi iosifii asteptam primavara cu nerabdare fiindca toamna se numara bobocii si e bine. Hei hei hei! ! ! !

10202925648180625
Eugen Qy  •  26 August 2017, 17:49
Postat de Cornel Drago pe 26 August 2017, 13:52

DACA ............

O veche zicala romaneasca spune :"Daca BABA avea un ***, mergea si ea la razboi, iar daca avea matura-***, era HIDROAVION !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  26 August 2017, 17:35
Postat de luciann pe 26 August 2017, 15:18

Succes Cataline pe tapsanele Romaniei! Aveți grija sa nu va accidentati!:)))

Nu-ș ce sa zic .... La cum arata gazonul de pe NA parca e mai periculos decat pe Terenul 5. In rest asta va doresc si vouă, chiar daca lu' jjjiji si clubului sau le doresc cam ce ii dorești tu celui mai mare dușman x 100, cu jucătorii chiar n-am nimic, deci multa sanatate!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează