FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste mare pentru Dinamo! Roş-albii au primit "OK-ul" pentru participarea în Europa League

Articol de GSP - Publicat marti, 13 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 22:43

Dinamo a mai primit o veste bună. Roş-albii erau nesiguri de participarea în cupele europene, însă Florin Bratu a dezvăluit azi că echipa a primit dreptul de a participa în sezonul următor al Europa League. 

”Licenţa s-a luat şi pentru campionat şi pentru cupele europene. Am văzut hîrtiile, nu sînt probleme”, a spus Florin Bratu, şeful departamentului de scouting de la Dinamo pentru DigiSport.

În acest moment Dinamo ocupă locul 4 în Liga 1 cu 53 de puncte şi mai e în pericol doar dacă FC Vaslui, care ar mai avea şanse să o depăşească, să primească acceptul de a juca în cupele europene.

Dinamo a participat ultima oară în Europa League în sezonul 2012-2013. Atunci "cîinii"" au fost eliminaţi de Metalist Harkov în play-off, scor 1-4 la general. Cu un an înainte Dinamo fusese eliminată de Vorskla Poltava, tot în play-off, 3-5.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (140)
cainerau1953
cainerau1953  •  14 Mai 2014, 13:14

in cazul in care prindem locu 4 suntem capi de serie pana in play-off, dupaia vine adversarul greu, cert e ca Dinamo in istoria ei mereu sa incurcat cu echipe in play-off, deci de tururi preliminare a trecut !!! Play-offul ala parca e ceva de speriat vezi cazurile ( Metalist,Vorskla,Elfsborg)

redbuldog
redbuldog  •  14 Mai 2014, 12:01

Lasti-o draqu bhei,pai cu cine sa ne prezentam in EL..!?Celebrii strategi Lache+Negoitz exporta si ultimele valori din groapa si aduc la schimb jucatori reconditionati..gen Miranda,Marc sa..Preferam sa-l dea pe Roti la oisti decat sa renunte la Tucu!!!

vasileschi
vasileschi  •  14 Mai 2014, 11:30
Postat de radumare. pe 14 Mai 2014, 08:36

veste mare totodata si pentru satele de pescari care vor juca in EL , se vor califica la sigur mai departe ...

Raducule nu sti unde a jucat Steaua pana in urma cu 1 an si vreo 7 ani consecutivi nu cumva tot in EL. Sau ai amnezie cumva si dupa cate stiu eu au mai jucat si ei cu sate de pescari cum le zici tu , nu te mai da mare ca iar vor ajunge in EL sau te gandesti ca vor castiga numai ei campionatul deacum in colo .

Vezi toate comentariile (140)
Comentează