FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCHISOARE

Veste teribilă pentru Gigi Becali » Nu mai iese din închisoare pînă în septembrie! Detaliile despre decizia Penitenciarului

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 11:38

Gigi Becali părea că trece printr-o perioadă mai bună la Penitenciarul Poarta Albă după ce a început să lucreze la Academia lui Gică Hagi, iar în luna mai a primit şi o zi liberă.

Totuşi, declaraţiile date în cele 24 de ore petrecute în libertate i-au nemulţumit pe conducătorii Penitenciarului care au decis să nu-i mai permită eliberarea lunară, potrivit B1.

Mai mult, Gigi Becali nu mai poate ieşi din închisoare nici pentru a lucra la Academia lui Gică Hagi. Patronul Stelei nu mai poate lucra cel puţin pînă în luna septembrie.

Totuşi, Becali poate primi vizite şi pachete la Penitenciar.

Becali a fost condamnat pentru 3 ani şi 6 luni de închisoare şi a executat pînă acum un an din pedeapsă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (123)
roadster1988
roadster1988  •  04 Iunie 2014, 07:27
Postat de joze_maurinio pe 03 Iunie 2014, 13:57

Becali nu mai iese niciodata din puscarie. Toata viata lui va ramane la bulau pentru ca behaiturile de oameni kretini ale acestui neam venit din balega au deranjat pe unii cu functii si putere, si oamenii au spus clar: Cata vreme traieste asta, libertate nu mai pupa. Asta cu Justitia independenta la noi, e vrajeala. Si aia din Dosarul transferurilor au fost condamnati aiurea, dar merita.

sa te auda dumnezeu.sa mai fie eliberat cand va face o cerere in acest sens arpad paszkany un mare simpatizant al infractorului.

roadster1988
roadster1988  •  04 Iunie 2014, 07:23
Postat de vasglo pe 03 Iunie 2014, 14:41

De unde se vede ca Becali a fost bagat la inchisoare pentru vina "de a fi dat din gura", nu pentru ca a prins hotii masinii proprii si le-a dat o corectie, nu ca a acceptat un schimb de terenuri propus de MAPN si aprobat de CSAT, nu ca a intentionat sa premieze o echipa deja retrogradata ca sa joace motivat ultimul ei meci din Liga 1...:))))

parca in termenii din codul penal faptele lui gigi se numesc infractiuni...de lipsire de libertate,dare de mita si inselaciune.....va urma si cea mai importanta condamnare pentru spalare de bani......miltumim arpad paszkani si cfr luj pentru ca ati pus umarul la curatirea fotbalului romanesc de acest personaj jegos.

roadster1988
roadster1988  •  04 Iunie 2014, 07:15

multumim justititiei romane...tineti cercopitecul acolo,la racoare.

Vezi toate comentariile (123)
Comentează