FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste uriașă pentru Steaua! Peluza Nord revine la stadion, dar va avea altă "misiune" » Mesajul neaşteptat! Ce vor face fanii

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 13:01

Ultrașii Stelei de la Peluza Nord și-au anunțat oficial revenirea pe stadion. Azi, la partida din "Ștefan cel Mare", suporterii campioanei se vor strânge la Piața Victoriei, de unde vor pleca escortați către stadion. 

"Dupa mai bine de un an in care am asteptat cu rabdare o solutionare a situatiei echipei, dupa ignorarea aproape totala a suporterilor, dupa multe si multe discutii, acuze, certuri, o mare parte din noi a decis ca s-a saturat de tacere!

Vrem normalitate, ne vrem echipa, vrem fotbal, vrem pasiune si am ajuns la concluzia ca vocea noastra nu este auzita, ca daca stam acasa nu avem nici macar dorinta de a rezolva aceasta problema!

Ne-am saturat de vorbe in vant, de procese, de rasturnari de situatie, de comunicate, de promisiuni care nu aduc nimic nou!

In aceste conditii, cei care doresc sa simta mirosul ierbii, emotiile meciurilor, care vor ca vocea lor sa fie auzita din interiorul stadionului (fara a lua partea uneia din parti) sunt asteptati la ora 17-17:30 la iesirea din pasajul victoria, Pretul biletelor este de 20 ron. Obligatoriu in negru", este comunicatul de pe pagina de Facebook a Peluzei Nord. 

De menționat însă că cel mai probabil ultrașii nu vor cânta pentru Steaua, ci probabil vor avea un duel doar cu echipa adversă și cu galeria acestora. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (297)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Martie 2016, 03:04

de ras sunteti baaaaaaaaaaaa

alex_1973
alex_1973  •  06 Martie 2016, 21:02

Cred ca vreti sa simtiti mai degraba mirosul ierbii din tribuna cainilor care a ramas de la ELIAS.

alex_1973
alex_1973  •  06 Martie 2016, 21:00

Asta da mesaj,in loc sa va incurajati propria echipa ,mergeti in groapa sa va injurati cu cainii.La asta se reduce inteligenta oamenilor care au fost cumparati de cei doi puschariasi.Acum gigistii de tastatura unde sunt?Cei care ii injurau non stop pe aici ca nu au nevoie de cei din Nord,unde or sa se ascunda?

Vezi toate comentariile (297)
Comentează
Close