FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veste URIAȘĂ pentru steliști! Laurențiu Reghecampf a așteptat asta » Anunțul făcut de o parte a galeriei

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 22:34

Steaua primește o veste bună cu puțin timp înaintea startului celei de-a doua părți a sezonului. Suporterii de la Peluza Nord s-ar putea întoarce la stadion.

Cum aceștia sînt de părere că Armata a dat dovadă de rea voință, fanii se vor întîlni și vor stabili strategia pentru cea de-a doua parte a campionatului, anunță DigiSport.

Steaua este părăsită de fani de un an, iar conflictul dintre Becali și MApN este departe de a fi terminat. Pînă acum suporterii au refuzat să susțină clubul pe motiv că FCSB nu ar fi Steaua pe care ei o iubesc.

Atitudinea juristului de la MApN, Florin Talpan, nu mai e înțeleasă de suporteri. Mesajele lui Ilie Năstase și ale altor glorii steliste i-au pus, de asemenea, pe gînduri.

Sursa citată susține că liderii de la Peluza Nord vor să se întîlnească pentru a stabili ce să facă și există premise pentru a reveni la stadion. Nu se știe dacă vor susține echipa, dar vor să transmită niște mesaje clare.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (193)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  10 Februarie 2016, 17:49

frumos din partea ..suporterilor. cu deplasarea la pitesti va fi mai greu. gigi plateste ?!

steaua.2011
steaua.2011  •  10 Februarie 2016, 16:20

Are cineva nevoie de ei ??!!?? Pot sustine echipa lui Talpan , CSA Steaua,doar ca nu stie nimeni unde joaca ! Cei de la Nord si Sud trebuiau sa sustina echipa in continuare pana se termina acest proces,jucatorii si staful nu au nici un amestec in acest scandal ! Eu cred ca nu are nevoie nimeni de ei acum,este prea tarziu,se aud voci ca se formeaza o noua galerie !!!

cainelup
cainelup  •  10 Februarie 2016, 15:57

"aceștia sînt de părere că Armata a dat dovadă de rea voință" - v-am zis eu ca *** le trebuie de 1000 de ori mai mult timp sa inteleaga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (193)
Comentează