FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vestea uriașă primită de Alibec! Ce va face Dică pentru a respecta ordinul lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 10:02

Denis Alibec nu va juca nici astăzi, în meciul Sănătatea Cluj - FCSB, din 16-imil Cupei României. Atacantul ar trebui să evolueze contra Craiovei, duminică, pentru ca Dică să respecte ordinul lui Becali: titularizarea nouarului în returul cu Beer Sheva, de pe 2 noiembrie, într-o formă decentă.

Alibec a ajuns în situația de a avea nevoie de un meci cu Sănătatea Cluj pentru a reveni într-o formă normală. Doar că nu primește nici ocazia asta, titularizarea cu divizionara C. Va vedea de la TV, la Mangalia, duelul colegilor săi cu "virușii verzi". 
Atacantul nu a mai jucat de 12 zile, interval de timp în care a mai fost exclus și din programul de pregătire al primei echipe, și ar trebui să fie titular pe 2 noiembrie, în partida a doua cu Beer Sheva. 

De ce e important să mai joace și el

Becali a cerut utilizarea lui în returul cu israelienii din rațiuni economice. Conform patronului, la jocul din Europa League vor asista scouteri și directori sportivi interesați de un transfer al lui Alibec. Iar vânzarea dobrogeanului a devenit un obiectiv foarte important, din cauza lipsei de disciplină de care a dat dovadă atacantul. 

Gigi crede că poate să recupereze cele două milioane de euro pe care le-a plătit când l-a cumpărat de la Astra și să mai scoată și un profit frumos. Pentru îndeplinrea planului, vârful ar trebui să fie expus în următoarea partidă din Europa League, numai că forma lui a scăzut în ultima vreme și Dică ar trebui să-l repare urgent. 

Nu poate fi titular cu Craiova!

Antrenorului îi mai rămâne la dispoziție doar derby-ul cu Craiova, de duminică, pentru a-l rula pe Alibec și să-l ajute astfel să intre contra israelienilor suficient de bine pregătit. Steliștii au considerat că un joc cu Sănătatea Cluj nu e potrivit pentru un fotbalist cu cota lui Denis, însă pare riscantă și folosirea lui împotriva Universității Craiova în weekend.

Disputa cu oltenii are miză mare, poate să decidă campioana din sezonul regulat, motiv pentru care renunțarea tocmai într-un asemenea meci la Gnohere e riscantă. Francezul e cel mai în formă atacant din campionat, are 5 goluri doar în cele mai recente două meciuri, cu Beer Sheva și cu Timișoara. Denis va fi folosit, probabil, pe parcursul întâlnirii cu formația lui Mangia, în funcție și de evoluția scorului.

20 de zile ar împlini Alibec fără vreun minut jucat la ora partidei cu Beer Sheva, dacă nu va fi utilizat nici în derby-ul cu Craiova de duminică

"I-am zis lui Dică să facă ce vrea, i-am trasat doar un obiectiv: Alibec să fie în formă maximă la meciul cu Beer Sheva, că vin niște oameni să-l vadă și ar putea să fie transferat la iarnă!" Gigi Becali, patron FCSB

A prins echipa Pacionel!

Alibec a rămas acasă, Dică a preferat să-l oprească în lotul pentru partida cu Sănătatea pe Ștefan Pacionel, un junior în vârstă de 18 ani. El n-a mai fost nici măcar rezervă vreodată în formula de seniori. Pacionel are alte pasiuni decât Alibec, pe care Becali l-a certat fiindcă se joacă prea mult Counter Strike. Puștiul se distrează postând fotografii amuzante pe contul de Facebook (foto). Din formația pentru jocul cu Sănătatea Cluj face parte și Artur Jorge. Fundașul portughez a fost împrumutat de la Braga, a debutat cu Juventus și a înscris un autogol în minutul 1, la prima atingere a mingii, iar din acel moment n-a mai fost utilizat deloc. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  25 Octombrie 2017, 16:40

Bai gazetarii lui Soros ! Nu mai batjocoroti ma limba romana,cu abuzul asta de superlative !

936901769693416
Predan Mihai  •  25 Octombrie 2017, 12:05

Asa becali,scoate-i la mezat,ca doar pe tine nu te intereseaza fotbalul,ci banii !

atentu
atentu  •  25 Octombrie 2017, 11:37

Ce va face Dică pentru a respecta ordinul lui Becali ? Dică ( se va ) face preş pentru a respecta ordinul lui Becali. Că această măsură o să-i crească şi mai mult aerele şi figurile lui Alibec, care se va considera de neînlocuit şi-şi va da din nou în petec foarte curând, asta-i altă poveste ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează