FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vești bune pentru Dinamo » Brănescu se întoarce mai repede pe gazon! Când ar putea reveni

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 13:20

Deși inițial medicii estimau că Brănescu nu va mai putea juca în acest sezon, goalkeeper-ul a mărturisit în această dimineață că s-ar putea întoarce pe teren la finalul lui aprilie.  

"Operația a decurs cu bine, recuperea e cea mai importantă acum. Din ce am vorbit cu doctorii, la sfârșitul lunii aprilie voi fi pe teren.

Deocamdată, fac terapie și exerciții de întărire a musculaturii. Practic mi-au reconstruit meniscul. A rămas întreg, dacă merg la o altă echipă și vor să îmi vadă genunchiul, el este întreg, fără nicio problemă", a spus Brănescu în această dimineață, la TV Digi Sport.

Laurențiu Brănescu (22 ani) a fost împrumutat în vara lui 2016 de Juventus Torino la Dinamo pentru următoarele două sezoane.

19 meciuria bifat Brănescu în poarta "câinilor" în toate competițiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează