FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Veşti bune pentru Petrolul! Clubul scapă de procesul de insolvenţă

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 10:36

După ce l-au numit pe Mircea Rednic antrenor, cei de la Petrolul au ajuns la un acord cu Serviciului de Gospodărire Urbană Ploieşti, pentru plata datoriilor.

Reprezentaţii SGU Ploieşti au negociat cu oficialii Petrolului pentru suspendarea procesului de insolvenţă al societăţii care administrează clubul, potrivit site-ului ph-on.ro.

"După discuţiile purtate cu   Petrolul am ajuns la o primă înţelegere. Vom face o cerere de suspendare a procesului de insolvenţă a S.C. FC Petrolul S.A pentru 45 de zile. În această perioadă vom căuta o soluţie agreată de ambele părţi, iar datoriile urmează a fi plătite eşalonat", a spus directorul SGU Ploieşti, Donald Constantin.

Potrivit informaţiilor, firma lui Dan Capră are o datorie de 1,5 milioane de euro, pentru neplata chiriei stadionului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
laurentz
laurentz  •  13 Ianuarie 2015, 13:55

Ce incompetenta... Ca sa nu spun ca e rea vointa: "informatiile" sunt doar in capul unui jurnalist de genul grasanului de la fanatik... O minima informare ar fi relevat suma corecta, reala si publica, recunoscuta de partile implicate, si anume 290.000 de euro. Adica de doar 5 ori mai putin decat in (dez)informarea voastra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează