FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Veşti bune pentru Steaua! "Creierul" echipei rămîne » Ce spune Bourceanu despre ratarea transferului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 18:49

Alexandru Bourceanu a impresionat în ultimele meciuri ale Stelei, fiind mereu unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

După prestaţiile excelente, Bourceanu a atras atenţia Fiorentinei şi lui AC Torino şi, chiar dacă mutarea la Torino părea dată ca sigură, căpitanul va rămîne la Steaua.

A anunţat şi MM Stoica în această după-amiază: "Alex Bourceanu nu mai pleacă. Nu este nici o ofertă. Nu se pune problema să mai plece".

Iar Bourceanu a explicat şi el că nu i se potriveşte campionatul din Serie A:

"Nu ştiu ce să zic de un transfer. Nu cred că e momentul să vorbesc despre asta. Cred oricum că Serie A nu mi se potriveşte, aşa cred eu. În Italia fotbalul e prea tacticizat. Dar mai bine să nu vorbim despre asta", a spus Bourceanu la TVR.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Septembrie 2013, 01:24

Eu mi-as dori sa-l vad in Germania :))

steaua024
steaua024  •  30 August 2013, 16:00

Caracter deosebit, sufletist, modest, joaca exceptional, este inima Stelei de astazi! Bine ca ramane, iar Gigi ii va oferi bani care sa echivaleze cu ceea ce ar fi castigat daca pleca afara! Forza BOURCEANU!!

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  29 August 2013, 16:05

foarte bine ca ramane ,ovidiu 3003 se va spanzura in curand !

Vezi toate comentariile (54)
Comentează