FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vești bune pentru Steaua » "Jucătorul care va da ritm acțiunilor" este aproape de cea mai bună formă

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 14:33

Adus în iarnă, Alex Bourceanu nu s-a impus ca titular în echipa Stelei, având probleme medicale și fiind în urmă cu pregătirea fizică.

După ce a jucat tot meciul cu Astra, miercuri în Cupa Ligii, mijlocașul de 31 de ani anunță că este aproape de a reveni la cea mai bună formă a lui.

"Acum mă simt puțin mai bine. Principalul meu obiectiv este să ajung la un nivel cât mai ridicat și să fiu competitiv. Cred că am făcut doi-trei pași înainte. Este greu să recâștig în două luni ce am pierdut într-un ani și jumătate. Sunt foarte optimist și în sfârșit mă simt bine. Cel mai important este că nu mai am dureri.

A fost o presiune mare pe mine, cea mai mare venind din partea mea. Îmi doresc să fiu la nivelul la care am fost. Pentru prima dată sunt conștient că pot reveni acolo. Mai am probleme, dar astea se vor rezolva cu ajutorul rezultatelor bune obținute de echipă. Este rău când echipa nu câștigă, pentru că și eu și colegii mei suntem puși la zid", a spus Bourceanu la conferința de presă.

"Îmi doresc ca Bourceanu să apară cât mai repede în echipă. Avem nevoie de încă un om la mijlocul terenului. Alex poate să dea ritm acțiunilor noastre și este un jucător care ține bine de minge. În plus, are tehnică și este un adevărat lider" Laurențiu Reghecampf, 17 februarie

În acest sezon, Bourceanu a jucat doar 240 de minute în patru meciuri și nu a marcat niciun gol.

Citește și: Reghecampf, în război cu Dinamo: "Vă spun sigur că nu va juca în cupele europene! Dacă se întâmplă asta va fi un fals"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sibelius
sibelius  •  12 Martie 2016, 17:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dupa acelasi regulament care le-a permis celor de la Craiova, Dinamo si Rapid.

dlgeo86
dlgeo86  •  12 Martie 2016, 17:19
Postat de chromophobia pe 12 Martie 2016, 17:09

Poate incepe sa planga iar

Bourceanu a fost un jucator foarte bun pt steaua , capitan de echipa si un factor motivator pt restul jucatorilor.. Este de vazut daca isi va reveni , si cate sanse ii va acorda amicul de gratare reghe !!!

chromophobia
chromophobia  •  12 Martie 2016, 17:09

Poate incepe sa planga iar

Vezi toate comentariile (3)
Comentează